Escola de pares: entendre l’adolescent

Publicat:
15-06-2022
Entiende a tu hijo adolescente

Aquest mes celebrem 2 webinars amb temàtiques molt centrades en joves i adolescents, dirigits pel Dr. Javier Quintero, cap del Servei de Psiquiatria i Salut Mental de l’Hospital Infanta Leonor.

El primer webinar va tenir lloc el 14 de juny passat, amb el títol “Entendre l’adolescent des de dins”. L’expert va introduir la xerrada explicant la transformació que es produeix en aquesta etapa de la vida i la transició d’infant a adult.          

“Comprendre el cervell de l’adolescent i els seus canvis és vital per entendre’n millor les conductes i les reaccions, i per ser capaços d’ajudar-los a trobar l’estabilitat que semblen haver perdut”. Aquest procés no està determinat només per la part biològica de la persona, sinó que el paper de l’entorn és enormement rellevant, va explicar.         

Aquestes són algunes de les conclusions extretes de la xerrada: 

  • L’adolescència és una etapa de canvi, però no necessàriament ha de ser tumultuosa.  
  • En la forma en què madura el cervell trobem moltes respostes a les conductes de molts adolescents.              
  • L’adolescent d’avui creix en un entorn diferent i per entendre’ls hem de comprendre com influeix aquest entorn en el seu desenvolupament.
  • Als adolescents cal donar-los el que necessiten, tot i que no sempre coincideixi amb el que demanen.

Si tens fills a punt d’entrar en aquesta etapa de desenvolupament o que l’estan passant i et vas perdre aquesta xerrada, ara la pots veure aquí.

El següent webinar del mes se celebrarà el dia 30 de juny amb el títol “Fer servir les noves tecnologies de manera saludable”,  en el qual s’abordaran temes com la dependència de les pantalles i quines són les millors actituds que es poden adoptar. T’hi pots inscriure aquí.

Recorda que amb Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut. No et perdis les novetats que tenim per a tu i inscriu-te ara aquí.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades