L’assegurança més completa per al teu millor amic

Publicat:
21-07-2022
seguro completo para mascotas

Segons dades de l’ANFAC, a Espanya hi ha més de 29 milions de mascotes, 9,3 milions de les quals són gossos i 5,8 milions són gats. Les mascotes tenen cada vegada més protagonisme a les famílies, cosa que ha fet que es reforci la regulació i que se’n promogui la protecció i la cura.

Les mascotes cada dia es tenen més en compte com un membre més de la família, de manera que s’ha disparat la demanda d’assegurances per a animals domèstics.

A SegurCaixa Adeslas donem resposta a aquesta necessitat amb dues modalitats d’assegurament que ens permeten adaptar-nos a les necessitats dels clients:

SegurCaixa Mascotes Bàsic ofereix les garanties de:

  • Responsabilitat civil: fins a 200.000 €
  • Robatori: fins a 800 €
  • Mort per accident fins a 1.000 €

Però si, a més, vols protegir la salut i el benestar de la teva mascota, amb SegurCaixa Mascotes Complet a més de les garanties de la modalitat bàsica, podràs tenir assistència veterinària amb un ampli quadre veterinari a escala nacional:

  • Consultes il·limitades
  • Servei d’urgència les 24 h
  • Accés a actes veterinaris gratuïts com la vacuna de la ràbia (tret de les taxes oficials) i d’altres amb tarifes reduïdes
  • Servei de consulta telefònica veterinària

A més, disposaràs d’una garantia de mort per malaltia de fins a 1.000 €.

SegurCaixa Mascotes està adreçat a assegurar gossos i gats de més de tres mesos i menys de nou anys, de qualsevol raça (incloent-hi les races anomenades potencialment perilloses) i es pot contractar fàcilment, ja que no requereix cap qüestionari de salut.

Assegura la millor protecció per al teu fidel company i gaudeix de tot el que la teva mascota t’aporta amb tota la tranquil·litat. Informa-te’n aquí

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades