L’assegurança més completa per al teu millor amic

Publicat:
21-07-2022
seguro completo para mascotas

Segons dades de l’ANFAC, a Espanya hi ha més de 29 milions de mascotes, 9,3 milions de les quals són gossos i 5,8 milions són gats. Les mascotes tenen cada vegada més protagonisme a les famílies, cosa que ha fet que es reforci la regulació i que se’n promogui la protecció i la cura.

Les mascotes cada dia es tenen més en compte com un membre més de la família, de manera que s’ha disparat la demanda d’assegurances per a animals domèstics.

A SegurCaixa Adeslas donem resposta a aquesta necessitat amb dues modalitats d’assegurament que ens permeten adaptar-nos a les necessitats dels clients:

SegurCaixa Mascotes Bàsic ofereix les garanties de:

 • Responsabilitat civil: fins a 200.000 €
 • Robatori: fins a 800 €
 • Mort per accident fins a 1.000 €

Però si, a més, vols protegir la salut i el benestar de la teva mascota, amb SegurCaixa Mascotes Complet a més de les garanties de la modalitat bàsica, podràs tenir assistència veterinària amb un ampli quadre veterinari a escala nacional:

 • Consultes il·limitades
 • Servei d’urgència les 24 h
 • Accés a actes veterinaris gratuïts com la vacuna de la ràbia (tret de les taxes oficials) i d’altres amb tarifes reduïdes
 • Servei de consulta telefònica veterinària

A més, disposaràs d’una garantia de mort per malaltia de fins a 1.000 €.

SegurCaixa Mascotes està adreçat a assegurar gossos i gats de més de tres mesos i menys de nou anys, de qualsevol raça (incloent-hi les races anomenades potencialment perilloses) i es pot contractar fàcilment, ja que no requereix cap qüestionari de salut.

Assegura la millor protecció per al teu fidel company i gaudeix de tot el que la teva mascota t’aporta amb tota la tranquil·litat. Informa-te’n aquí

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades