Adeslas convoca el premi Salut Activa

Publicat:
20-01-2023
premio salud activa post

Si tens més de 60 anys i portes una vida activa i saludable pots participar en el Premi Salut Activa fins al 28 de febrer. Amb aquesta iniciativa apel·lem persones en aquest tram d’edat, perquè donin a conèixer experiències que els fan especials, actives i saludables.  

Com s’hi pot paraticipar?

🎥 Grava un vídeo d’un màxim de dos minuts o escriu un relat explicant què fas per mantenir una salut activa.        
📃 Emplena el formulari de dades.
📎 Puja l’arxiu. És molt fàcil fer-ho! Pots trobar un tutorial aquí.
📲 Comparteix l’enllaç amb familiars i amics per donar a conèixer la teva història.    

A més, las millors històries poden guanyar una tauleta.

Aquests premis es convoquen per segon any consecutiu per iniciativa de SegurCaixa Adeslas en col·laboració amb CaixaBank i la Fundació Edad&Vida.

Pots veure exemples d’històries d’enguany al site premiosaludactiva.com

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades