Algun disgust dental per Nadal?

Publicat:
20-01-2023  •

La pèrdua de dents durant les festes nadalenques pot ser una situació molt molesta i dolorosa. Si durant les celebracions se’t va trencar alguna peça dental, t’oferim la solució perquè puguis recuperar el somriure de sempre i començar el nou any amb bona salut.

En general, les dents són resistents a gairebé tots els aliments, fins i tot a cops i altres factors que poden provocar que es trenquin. No obstant això, de vegades es poden desgastar i patir danys en mastegar, a causa de la presència de càries o a traumatismes.

Quan això passa, és recomanable anar a un especialista perquè revisi l’estat de la peça afectada i ens recomani el millor tractament. Recorda, a més, que tant l’assegurança de salut com la dental inclouen la revisió gratuïta a les cobertures de la pòlissa.

Implants dentals: la solució a una dent trencada

Una de les solucions més habituals quan volem reparar una peça dental danyada és recórrer als implants. Aquests petits elements de titani es col·loquen a l’os de la mandíbula i permeten recobrar la funcionalitat total de la boca i també l’estètica.

Els implants ofereixen altres avantatges entre els quals hi ha:

  • Es recupera l’estètica de la boca després de col·locar el nou implant.
  • La masticació dels aliments torna a ser normal.
  • La parla i la pronúncia de les paraules es fa de manera natural, ja que la llengua es pot moure com abans.

Tipus d’implants dentals i tractaments

Per exemple, en cas que faltin diverses dents contigües es fan servir pròtesis, però si falta una sola peça dental, aleshores es col·loquen corones sobre l’implant:

  • Pròtesis dentals: poden ser fixes, que no s’han de retirar per netejar-les, o removibles, que se solen col·locar sobretot en pacients desdentegats totals.
  • Corones: es diferencien en funció del material del qual estan formades, com ara metall-porcellana i zirconi.

Etapes d’un tractament d’implants

El tractament d’implants dentals té diverses etapes, totes molt importants per garantir l’èxit de la feina del dentista:

  1. Estudi implantològic
  2. Col·locació d’implants i integració en teixits
  3. Col·locació de pròtesis dentals
  4. Recomanació de fèrula de descàrrega
  5. Manteniment

 

Si t’interessa conèixer més coses sobre els tractaments d’implants dentals a les Clíniques Dentals Adeslas, et recomanem demanar una cita perquè un especialista et pugui assessorar i recuperis al més aviat possible el somriure de sempre. Recorda que per ser assegurat tens inclosa una revisió bucodental anual a la pòlissa.

DEMANAR HORA AQUÍ