Algun disgust dental per Nadal?

Publicat:
20-01-2023

La pèrdua de dents durant les festes nadalenques pot ser una situació molt molesta i dolorosa. Si durant les celebracions se’t va trencar alguna peça dental, t’oferim la solució perquè puguis recuperar el somriure de sempre i començar el nou any amb bona salut.

En general, les dents són resistents a gairebé tots els aliments, fins i tot a cops i altres factors que poden provocar que es trenquin. No obstant això, de vegades es poden desgastar i patir danys en mastegar, a causa de la presència de càries o a traumatismes. 

Quan això passa, és recomanable anar a un especialista perquè revisi l’estat de la peça afectada i ens recomani el millor tractament. Recorda, a més, que tant l’assegurança de salut com la dental inclouen la revisió gratuïta a les cobertures de la pòlissa.  

Implants dentals: la solució a una dent trencada 

Una de les solucions més habituals quan volem reparar una peça dental danyada és recórrer als implants. Aquests petits elements de titani es col·loquen a l’os de la mandíbula i permeten recobrar la funcionalitat total de la boca i també l’estètica.  

Els implants ofereixen altres avantatges entre els quals hi ha:      

 • Es recupera l’estètica de la boca després de col·locar el nou implant.
 • La masticació dels aliments torna a ser normal.       
 • La parla i la pronúncia de les paraules es fa de manera natural, ja que la llengua es pot moure com abans.                          

Tipus d’implants dentals i tractaments    

Per exemple, en cas que faltin diverses dents contigües es fan servir pròtesis, però si falta una sola peça dental, aleshores es col·loquen corones sobre l’implant:

 • Pròtesis dentals: poden ser fixes, que no s’han de retirar per netejar-les, o removibles, que se solen col·locar sobretot en pacients desdentegats totals.  
 • Corones: es diferencien en funció del material del qual estan formades, com ara metall-porcellana i zirconi.       

Etapes d’un tractament d’implants

El tractament d’implants dentals té diverses etapes, totes molt importants per garantir l’èxit de la feina del dentista:                       

 1. Estudi implantològic
 2. Col·locació d’implants i integració en teixits 
 3. Col·locació de pròtesis dentals
 4. Recomanació de fèrula de descàrrega
 5. Manteniment

Si t’interessa conèixer més coses sobre els tractaments d’implants dentals a les Clíniques Dentals Adeslas, et recomanem demanar una cita perquè un especialista et pugui assessorar i recuperis al més aviat possible el somriure de sempre. Recorda que per ser assegurat tens inclosa una revisió bucodental anual a la pòlissa.

DEMANAR HORA AQUÍ

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades