PROTEGEIX LA TEVA MASCOTA AMB L’ASSEGURANÇA MÉS COMPLETA

Publicat:
30-06-2023
viajar con mascotas

A Espanya hi ha més de 29 milions de mascotes, 9,3 milions dels quals són gossos i 5,8 milions són gats. Les mascotes tenen cada vegada més protagonisme a les famílies i també l’interès per protegir-les i cuidar-les. A més, amb la nova Llei de benestar animal i l’obligatorietat de disposar d’una assegurança de responsabilitat civil per a mascotes, l’assegurament dels animals domèstics esdevé una necessitat.

La nostra especialització en salut ens ha impulsat a buscar també la protecció de la salut i el benestar de les mascotes. D’aquesta inquietud neix SegurCaixa Mascotes Complet, que ofereix assistència veterinària amb un ampli quadre veterinari d’àmbit nacional i serveis com ara:

 • Consultes il·limitades
 • Servei d’urgència les 24 h
 • Accés a actes veterinaris amb tarifes reduïdes i la vacuna de la ràbia gratuïta
 • Servei de consulta telefònica veterinària 

A més de garanties com:

 • Responsabilitat civil: 200.000 €
 • Robatori: fins a 800 €
 • Mort per accident o malaltia: fins a 1.000 €


Si la teva mascota té més de 3 mesos i menys de 9 anys, sigui de la raça que sigui (incloent-hi les races anomenades potencialment perilloses), a SegurCaixa Adeslas tens la protecció que necessites. Clica aquí i et trucarem.

Pots assegurar la millor protecció per al teu fidel company des de 24,74 € al mes i gaudir de tot el que t’aporta la teva mascota amb tota la tranquil·litat. A més, pel fet de ser client d’Adeslas, tens condicions especials. 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades