Tens el gat assegurat?

Publicat:
15-02-2023
mujer acariciando a un gato

El 2021, es van registrar aproximadament 5,9 milions de gats com a animal de companyia a Espanya. Això va suposar un increment d’una mica més de dos milions respecte de la quantitat registrada durant l’any anterior. Som el sisè país d’Europa amb més gats.

Últimament, i en especial a partir de la pandèmia, s’ha produït un important creixement del volum de mascotes a Espanya. Estan demostrats els beneficis que la companyia dels animals té sobre la salut de les persones, i la pandèmia ens n’ha fet més conscients. 

La interacció de les mascotes amb la família, i sobretot amb els infants, la responsabilitat i el compromís que suposa cuidar-les són rutines que resulten molt beneficioses per a la salut física i mental, cosa que relaciona directament les mascotes amb la bona salut.  
 

grafica

Font: Estudi de Censos 2021 ANFAAC i Veterindustria

 

A SegurCaixa Adeslas tenim una assegurança de mascotes molt completa, ja que som l’única companyia que inclou, a més de l’assistència veterinària més enllà d’un accident/malaltia, la indemnització per defunció per accident o malaltia.

SegurCaixa Mascotes Complet permet accedir a un ampli quadre veterinari d’àmbit nacional, amb consultes il·limitades, servei d’urgència les 24 h i vacuna de la ràbia gratuïta, a més d’accedir a altres actes veterinaris amb tarifes reduïdes i altres garanties com ara: 

 • Responsabilitat civil: 200.000 €
 • Robatori: fins a 800 € 
 • Mort per accident o malaltia: fins a 1.000 € 

En la modalitat SegurCaixa Mascotes Bàsica, les garanties són:

 • Responsabilitat civil: 200.000 €
 • Robatori: fins a 800 € 
 • Mort per accident: fins a 1.000 € 

Les nostres assegurances de mascotes permeten assegurar gossos i gats de més de 3 mesos i menys de 9 anys, de qualsevol raça (incloent-hi les races anomenades potencialment perilloses), sense qüestionari de salut i, a més, amb un servei de consulta telefònica veterinària que dona resposta als dubtes dels clients sobre les mascotes.

Si vols saber més coses sobre les nostres modalitats i cobertures per proporcionar a la teva mascota la millor atenció, pots consultar-ho aquí
 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades