ES · CAT

XAT D’ORIENTACIÓ

MÈDICA

Covid-19

Adeslas, com a part de les accions que està duent a terme en el context sanitari actual, posa a la teva disposició aquest nou Servei d’Orientació Mèdica a través de xat que et donarà suport d’informació i assessorament en els supòsits de possibles símptomes associats a la COVID-19, dubtes sobre la malaltia o la seva evolució, i també sobre altres temes relacionats amb la salut que et preocupin en aquest moment i en els quals et puguem ajudar.

Aquest xat el porten metges de medicina general amb habilitat d’atenció no presencial, que garanteixen que el servei es presta amb la màxima qualitat i amb compromisos d’accessibilitat i temps de resposta adequats per als assegurats.

Per accedir a aquest servei has d’estar registrat i accedir a l'Àrea privada.

A continuació, al menú lateral esquerre, selecciona Serveis mèdics i clica Xat d’orientació mèdica.

Menú con acceso al chat

Així accediràs a una pàgina amb la descripció del servei i podràs iniciar el xat prement el botó Xat situat a marge inferior dret de la pantalla. Botó actiu només durant l’horari d’atenció del xat.

Botón chat de orientación médica

Horari d’atenció: de 9:00 a 20:00 h, de dilluns a diumenge.

Fora d’aquest horari tens a la teva disposició els telèfons d’orientació mèdica: 93 259 34 16.

ASMED Medical tractarà les teves dades personals amb la finalitat de proporcionar-te el servei d’orientació mèdica sol·licitat en aquest xat. Per a més informació o per saber com pots exercir els teus drets, consulta’n la política de privacitat.