ES · CAT

RECEPTA ELECTRÒNICA
PRIVADA

Adeslas, com a part de les accions que està fent en el context sanitari actual, posa a la teva disposició la nova recepta electrònica privada. Aquest avenç agilitza el servei i afavoreix el seguiment per part del facultatiu.

Amb la recepta electrònica podràs obtenir de manera còmoda al teu correu electrònic la recepta que t’hagi pautat un especialista, per la qual cosa suposa el complement perfecte de les videoconsultes i consultes telefòniques que facis amb el metge.

En què consisteix la recepta electrònica?

L’e-recepta permet als professionals, a través de la signatura electrònica, estendre receptes per e-mail. D’aquesta manera, després de la consulta rebràs a la bústia de correu electrònic un codi amb el qual podràs adquirir els medicaments en qualsevol de les 22.000 farmàcies del territori nacional. Això és possible gràcies al fet que l’eina de recepta electrònica que posa a disposició Adeslas està homologada per l’Organització Mèdica Col•legial i connectada a la xarxa de farmàcies.

Com funciona la recepta electrònica?

Per obtenir la recepta electrònica, només cal que siguis assegurat d’una pòlissa d’assistència sanitària d’Adeslas.

Receta electrónica Adeslas

Té cap cost addicional l’ús de la recepta electrònica d’Adeslas?

No. Adeslas, com a companyia líder en salut, ha posat a disposició dels assegurats aquesta funcionalitat sense cap cost addicional. L’únic requisit per accedir-hi és disposar d’un compte d’e-mail on es pugui rebre la prescripció que ha receptat el professional mèdic.

És possible adquirir la prescripció receptada en qualsevol farmàcia?

Sí, la recepta electrònica que Adeslas posa a disposició està homologada per l’Organització Mèdica Col•legial i connectada a tota la xarxa de farmàcies del país, per la qual cosa pots anar a la teva farmàcia habitual.

Quin tipus de medicaments no es poden prescriure mitjançant la recepta electrònica?

La normativa actual permet dispensar qualsevol prescripció que es faci mitjançant recepta electrònica, tret de les següents: