Pla MésProtecció 

CONTRACTA ASSEGURANCES MULTIRRAM AMB SEGURCAIXA

 I obté fins a un 20% de descompte

 

 

 

Portada plan más protección ca

Protegir tot el que més vols no havia tingut mai tants avantatges

Hi ha cap pla millor que cuidar, a més de la salut, tot el que t’importa? A SegurCaixa Adeslas et proposem el Pla MÉSProtecció: un pla que ofereix grans avantatges als clients amb assegurances de Salut o Dental que volen contractar una assegurança d’auto, llar, mascotes, negoci...

Logotipo plan más protección ca

 

Si ja tens una assegurança de Salut o Dental amb Adeslas, podràs obtenir:

Descuentos plan más protección ca

 

La gamma més àmplia i les cobertures més completes

 

SegurCaixa AUTO

Vagis on vagis, et volem protegir a tu i als teus amb les millors cobertures al volant en qualsevol situació i, sempre, amb la màxima agilitat en la gestió.

SegurCaixa LLAR

Si vols assegurar l’habitatge habitual o l’habitatge secundari, si ets propietari o llogater d’un habitatge de lloguer, amb les nostres assegurances de la llar et beneficiaràs d’una cobertura integral.

SegurCaixa MASCOTES

Protegeix el teu fidel amic, ja sigui gos o gat. Sense qüestionari de salut i sense diferències de preu per edat o raça.

SegurCaixa ELECTRODOMÈSTICS

Una solució integral per reparar el conjunt d’electrodomèstics de l’habitatge que hagin superat el període de garantia del fabricant.

SegurCaixa ACCIDENTS

Si per la teva professió, hàbits, viatges freqüents, etc., estàs més exposat a patir un accident o si la teva activitat professional comporta un risc físic, aquesta assegurança és per a tu.

SegurCaixa DECESSOS

El suport que necessites en els moments més difícils, ajudant-te en les gestions i els tràmits que es deriven de la defunció d’una persona estimada.

SegurCaixa NEGOCI

Sabem com n’és, d’important, la teva empresa, per això et volem oferir la tranquil·litat que necessites perquè res no interrompi la teva activitat diària.

SegurCaixa PROTECCIÓ JURÍDICA

Tindràs la tranquil·litat de disposar d’assessors i advocats que vetllaran pels teus drets en cas que hagis d’afrontar un conflicte d’interessos amb terceres persones o entitats.

Necessites més informació?

 

1Promoció vàlida fins al 31/12/2022 per a persones físiques que tinguin contractada una assegurança de Salut i/o Dental o que hi estiguin incloses com a assegurades i contractin una assegurança o més en promoció. El percentatge de descompte varia en funció del nombre d’assegurances del pla que es contractin. Si contractes una única assegurança pots obtenir un 15 % de descompte sobre la prima d’aquesta assegurança i si contractes dues assegurances o més pots obtenir un 20 % de descompte sobre la prima d’aquestes assegurances. Consulta les condicions de la promoció

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades