Oftalmòleg   

 

Un oftalmòleg és un professional de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i el tractament dels problemes dels ulls, fins i tot lesions i malalties.  

Pots trobar un oftalmòleg o una clínica de preferència accedint al Quadre Mèdic, com també filtrar per especialitat (oftalmologia, oftalmologia infantil). Si ets assegurat d’Adeslas, pots demanar hora directament amb l’oftalmòleg seleccionat o amb el centre que tinguis més a prop.

Segons l’assegurança de Salut Adeslas, pots consultar el detall de les cobertures d’aquesta especialitat a les CG de la pòlissa que tens disponible a l’Àrea Client. Hi pots trobar diverses cobertures, com ara:               

  • Retinografia
  • Tomografia de coherència òptica
  • Ortòptica i pleòptica
  • Tractament de la degeneració macular associada a l’edat per teràpia fotodinàmica o injecció intravítria de fàrmacs (en aquest cas, el cost dels fàrmacs utilitzats són a càrrec de l’assegurat)      
  • Fotocoagulació mitjançant laserteràpia

Se n’exclou la correcció quirúrgica de la miopia, hipermetropia o astigmatisme i presbícia i qualsevol altra patologia refractiva ocular.

 
Implants i pròtesis quirúrgiques   

Consulta les assegurances de Salut Adeslas que inclouen en les cobertures implants i pròtesis oftalmològiques, com ara lents intraoculars (monofocals i bifocals) per corregir l’afàquia després d’una cirurgia de cataractes (excloent-ne les lents tòriques, les monofocals de rang estès, les lents EDOF —de profunditat de focus estesa—, trifocals i altres lents amb correcció visual afegida).      

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC