Oftalmòleg   

 

Un oftalmòleg és un professional de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i el tractament dels problemes dels ulls, fins i tot lesions i malalties.  

Pots trobar un oftalmòleg o una clínica de preferència accedint al Quadre Mèdic, com també filtrar per especialitat (oftalmologia, oftalmologia infantil). Si ets assegurat d’Adeslas, pots demanar hora directament amb l’oftalmòleg seleccionat o amb el centre que tinguis més a prop.

Segons l’assegurança de Salut Adeslas, pots consultar el detall de les cobertures d’aquesta especialitat a les CG de la pòlissa que tens disponible a l’Àrea Client. Hi pots trobar diverses cobertures, com ara:               

  • Retinografia
  • Tomografia de coherència òptica
  • Ortòptica i pleòptica
  • Tractament de la degeneració macular associada a l’edat per teràpia fotodinàmica o injecció intravítria de fàrmacs (en aquest cas, el cost dels fàrmacs utilitzats són a càrrec de l’assegurat)      
  • Fotocoagulació mitjançant laserteràpia

Se n’exclou la correcció quirúrgica de la miopia, hipermetropia o astigmatisme i presbícia i qualsevol altra patologia refractiva ocular.

 
Implants i pròtesis quirúrgiques   

Consulta les assegurances de Salut Adeslas que inclouen en les cobertures implants i pròtesis oftalmològiques, com ara lents intraoculars (monofocals i bifocals) per corregir l’afàquia després d’una cirurgia de cataractes (excloent-ne les lents tòriques, les monofocals de rang estès, les lents EDOF —de profunditat de focus estesa—, trifocals i altres lents amb correcció visual afegida).      

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades