Más información

Altres assegurances

SegurCaixa MASCOTES

Protecció per al teu fidel amic.

 

Ampli quadre veterinari i urgències 24 h

segurcaixa mascotas

Ampli quadre veterinari d’àmbit nacional

Servei d'orientació veterinària

Urgències 24 hores

QUANT COSTA L'ASSEGURANÇA DE MASCOTES?

Consulta l'oferta de la teva assegurança de mascotes SegurCaixa Mascotas.

 

 

Si tens un gos o un gat, de qualsevol raça, amb més de tres mesos i menys de 9 anys amb microxip, el podràs assegurar a SegurCaixa Adeslas sense qüestionari i triar, en funció de les teves necessitats, entre una modalitat Bàsica o Completa per comptar amb assistència veterinària, accés a un ampli quadre veterinari d’àmbit nacional i urgències les 24 hores, trucant prèviament al telèfon 91 000 87 07.

A més, amb la modalitat Completa tens un telèfon d’orientació veterinària, amb el qual pots consultar amb un veterinari qualsevol dubte referent a la salut de la mascota, entre altres qüestions.

Cobertures
 
Cobertures de la modalitat Bàsica:
 • Defunció per accident: fins a 1.000 € de capital​.

 • Robatori: fins a 800 € de capital

 • Responsabilitat civil: fins a 200.000 € de capital

 

Cobertures de la modalitat Completa:
 • La modalitat Completa inclou les cobertures de la modalitat Bàsica més aquestes altres cobertures.
 • Servei d’orientació veterinària:

  • Consultes amb un veterinari per resoldre qualsevol dubte referent a la salut de la mascota.

  • Consulta d’hotels a Espanya que admeten animals de companyia.

  • Assessorament sobre el trasllat d’animals.

  • Informació sobre serveis que necessitis: residències, centres d’ensinistrament, perruqueries...

 • Defunció per malaltia: fins a 1.000 € de capital (amb carència de 6 mesos).

 • Assistència veterinària

  • Un ampli quadre veterinari amb més de 300 clíniques veterinàries amb cobertura d’àmbit nacional. Accedeix al buscador de clíniques veterinàries aquí.

  • Consultes veterinàries sense límit.

  • Revisions i vacunació de la ràbia gratuïtes (tret de les taxes oficials.

  • ​Preus reduïts en la resta de serveis: castració, neteja de boca, etc.

Carencies

Sense carencies. 

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades