MYBOX SALUD SÈNIORS

Registra’t ara i accedeix a tots els serveis de MyBox Salut Sèniors

MyBox Salud Seniors

Registra’t ara i accedeix a tots els serveis de MyBox Salut Sèniors

Cada assegurat s’ha de registrar la primera vegada que entra per obtenir l’usuari i la contrasenya, que li permetran accedir als serveis exclusius de MyBox Salut Sèniors.

 

Accedeix ara al teu assessor personal de salut

L’assessor personal de salut estarà sempre al teu servei per resoldre tots els dubtes que tinguis, ja sigui de manera presencial o per telèfon, i per ajudar-te amb tots els tràmits i gestions que hagis de fer, de la manera més àgil i ràpida possible.        

Pots contactar amb el teu assessor personal de salut trucant al 900 159 009

Primera visita i pla d’acció individualitzat  

Després de la primera avaluació del teu estat de salut i de les teves necessitats assistencials, podrà prestar-te en consulta ambulatòria l’assistència mèdica que necessitis, dissenyar un seguiment personalitzat i també coordinar les teves necessitats d’atenció especialitzada.

Assessorament i derivació a especialistes

T’assessorarà i et derivarà perquè et puguin fer proves diagnòstiques ambulatòries o acudir a consulta amb altres facultatius especialistes per oferir-te la millor atenció a la patologia que presentis. Per a les derivacions, l’assessor personal de salut expedirà un document amb la prova que calgui fer o l’especialitat mèdica i el període de validesa.          

Accés al copagament reduït

Recorda que, si et beneficies de la derivació dins del període de validesa facilitat per l’assessor personal de salut a través d’un professional mèdic inclòs en el Quadre Mèdic General, accediràs a les especialitats principals sense copagament o amb un copagament reduït.  

Plans de prevenció  

L’Assessor Personal de Salut t’informarà de tots els programes preventius i plans de seguiment més adequats per a tu i, si vols, t’hi podràs inscriure per ajudar-te a cuidar la salut.                                                

Descarrega’t la guia de producte

Aconsegueix la guia de MyBox Salut Sèniors, on podràs trobar informació sobre les cobertures i els serveis de la nova assegurança.  

Adeslas Salud y Bienestar

És un programa que t’acompanyarà en el dia a dia per millorar l’estil de vida i la gestió de la salut.               

 • Autoavaluació de l’estil de vida i la salut
 • Plans de prevenció i cures      
 • Plans d’estil de vida, nutrició i exercici     
 • Blog de salut
 • Biblioteca de consulta
 • Newsletter amb consells saludables
 • Connectivitat i mesurament de reptes
 • Aconsegueix punts i bescanvia’ls per regals

Accedeix al programa

O descarrega`t l`app d` Adeslas Salud y Bienestar

App Adeslas Salud y Bienestar google

 

 

 

 

app store apple

 

 

 

 

 

 

 

 

Gestiona l’assegurança MyBox Salut Sèniors

Per iniciar una gestió on-line se’t demanarà que iniciïs sessió amb el teu usuari.

Per obtenir l’usuari i la contrasenya regístra`t. Si no recordes la contrasenya, clica aquí.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades