ADESLAS EN QUALSEVOL MOMENT I DES DE QUALSEVOL LLOC

Descobreix tots els serveis digitals de salut que tens a la teva disposició per ser assegurats per Adeslas

Tarjeta digital Adeslas en tu móvil
Videoconsulta i teleconsulta

Ara tens la teva consulta mèdica sense moure't de casa, amb qualsevol especialista del Quadre Mèdic Adeslas.

consulta médica online Adeslas
Orientació mèdica general, infantil i psicoemocional

Tens la tranquil·litat de comptar amb els serveis d'orientació mèdica general, infantil i psicoemocional per acompanyar-te i resoldre dubtes.

Són consultes no presencials per obtenir una orientació ràpida als teus dubtes.

 

Orientación médica Adeslas
Recepta electrònica privada

Rep les teves receptes mèdiques per correu electrònic. Còmode, fàcil i sense desplaçaments.

 

Receta electrónica Adeslas
Adeslas Salud y Bienestar

El teu centre de salut digital d'Adeslas que t'acompanya en la cura diària de la teva salut per millorar el teu estil de vida. Trobaràs:

  • Quadre Mèdic per buscar un centre o metge a prop teu i demanar cita en línia.
  • Qüestionari de vida saludable per conèixer el teu índex de salut.
  • Plans i consells personalitzats sobre la base del teu estil de vida per cuidar la teva salut i prevenir malalties.

 

Adeslas Salud y Bienestar
×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades