Pediatre

 

Un pediatre és un professional de la medicina que s’especialitza en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties i lesions en la infantesa. 

Pots trobar un pediatre o una clínica de preferència accedint al Quadre Mèdic, com també filtrar per especialitat (pediatria, cirurgia pediàtrica, puericultura). Si ets assegurat d’Adeslas, pots demanar hora directament amb el pediatre seleccionat o amb el centre que tinguis més a prop.

Segons l’assegurança de Salut Adeslas, pots consultar el detall de les cobertures d’aquesta especialitat a les CG de la pòlissa que tens disponibles a l’Àrea Client. Aquestes cobertures comprenen:   

  • Medicina primària: per a infants menors de 14 anys.

  • Medicina preventiva: inclou controls preventius i de desenvolupament infantil.

 

PLUS Adeslas Ginecologia i pediatria 

El producte complementari de l’assegurança de salut que et permet accedir al pediatre que triïs, en qualsevol lloc del món, sempre que ho necessitis, amb reemborsament de despeses mèdiques. Entre les cobertures hi ha:

  • Consultes pediàtriques.

  • Administració de vacuna (no inclou el cost de la vacuna).

  • Assistència hospitalària al nadó. 

 

ANAR AL QUADRE MÉDIC

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades