Tens algun dubte de com gestionar la teva reemborsament?

Aquí resolem les preguntes més freqüents:

 

Com puc sol·licitar un reemborsament des de l'Àrea Clients?

Per sol·licitar un reemborsament haureu d'accedir a l'Àrea Clients, i seleccionar l'opció "Gestions" > "Reemborsaments". Ara hauràs de seleccionar el requadre de color blau a la part superior dreta que indica "sol·licitar reemborsament" i complimentar les dades de cadascun dels 4 passos que té la sol·licitud. Aquí tens un vídeo tutorial on t'expliquem com sol·licitar un reemborsament.

On puc fer seguiment a l'estat del meu reemborsament?

En accedir a reemborsaments, tens un resum de l'estat de les sol·licituds. També tens un històric de les teves sol·licituds per conèixer l'estat. Si indica que està en curs, és que estem validant totes les dades rebudes; si està en "requereix informació" hauràs d'accedir a la sol·licitud i afegir la informació que et sol·licitem i, si està "tancada" és que la gestió ja està finalitzada. Aquí tens un vídeo de com consultar l'estat.

On puc consultar els límits/percentatge de reemborsaments de la meva pòlissa?

Podràs consultar el percentatge de reemborsament que correspon a la teva pòlissa, i els límits de reemborsament assignats a cada acte en les condicions particulars de la teva assegurança des de l'Àrea Client "Pòlisses" > "La meva pòlissa" > "Documentació general". Si la teva pòlissa va ser contractada des de CaixaBank, també pots consultar-ho des de CaixaBank Now.

Tinc problemes en emplenar les dades que em requereix la sol·licitud de reemborsament.

En cadascuna de les dades a emplenar, en cas que el format no sigui correcte, t'informarem en vermell com ho has de fer per poder avançar en el procés. En cas que tinguis dificultats, indica en aquest xat que no t'hem pogut resoldre el teu dubte i podràs xatejar amb un agent especialitzat.

Com puc saber si una intervenció quirúrgica/tractament està cobert per reemborsament abans de fer-la?

Per verificar si una determinada intervenció o tractament està cobert, pots indicar que no hem solucionat la teva consulta i podràs xatejar amb un agent especialitzat que podrà resoldre el teu dubte.

Com puc sol·licitar la devolució d'una factura del dispositiu DIU?

Si la vostra pòlissa te modalitat de Reemborsament, podeu sol·licitar-la des de l'opció de Reemborsament. Si la vostra pòlissa NO té la modalitat de Reemborsaments, encara que tinguis algunes prestacions per Reemborsaments, pots sol·licitar-ho des de l'Àrea Client a l'opció Contacte > Sol·licitud d'informació o des de l'APP de Salut i Benestar > Centre d'ajuda > Contacte> Sol·licitud d'informació i escollint l'opció "Reintegrament de DIU". Hauràs d'emplenar les dades i adjuntar la factura.

Quina documentació necessito per gestionar la meva petició de reemborsament de tractament de fisioteràpia?

Per tractaments de fisioteràpia, hauràs d'aportar la factura i prescripció del metge actualitzada (període màxim de validesa de 6 mesos) o informe mèdic. La factura ha d'anar desglossada per data de cada sessió realitzada i l'import de la mateixa.

Com pujar la documentació necessària?

Al pas 2, quan accedeixi a "incloure noves factures", primer haurà d'indicar el número de factura (sol estar a la capçalera de la mateixa) i el CIF o DNI de la clínica o facultatiu que es mostra tb a la factura. Tb heu d'indicar la data de la factura i el vostre idioma. Per acabar, cal indicar l'especialitat, el concepte i clicar "Adjuntar factura".

Com sol·licito un reemborsament per al meu fill (si ell no pot accedir a l'Àrea Clients per ser menor d'edat)?

Si tu o un familiar major és assegurat de la mateixa pòlissa, podreu accedir a l'Àrea Clients per fer la sol·licitud, indicant qui és el "beneficiari" d'aquesta petició. Si teniu algun dubte o dificultat en el procés, podeu xatejar amb un dels nostres agents especialitzat en reemborsament indicant que continues amb dificultats.

Quin és el termini per cobrar les factures presentades en una sol·licitud de reemborsament?

El termini màxim per rebre el reemborsament és de 15 dies naturals des de la data de la recepció de tota la documentació completa i correcta. Recordeu que una de les novetats és que accedint a reemborsaments podreu veure l'estat en què es troben les vostres sol·licituds.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades