Adeslas impulsa el desenvolupament professional del quadre mèdic amb un campus virtual

Publicat: 14-10-2021
Download in PDF
Documento
  • Dóna lliure accés a cursos, articles científics i eines digitals

 

ÂMadrid , 14 doctubre 2021.- SegurCaixa Adeslas acaba de posar en marxa Adeslas Campus, una plataforma de coneixement científic desenvolupada en exclusiva per als més de 43.000 professionals que componen el quadre mèdic de la companyia. L'objectiu de la plataforma és acompanyar els professionals sanitaris en l'actualització dels seus coneixements i habilitats. 

El campus virtual dóna accés a un programa de divulgació científica que promou la pràctica clínica basada en la millor evidència científica i les recomanacions de prevenció primària que intenten evitar el desenvolupament de les patologies més prevalents i cròniques.  Amb una durada de 12 mesos, el programa de divulgació científica compta amb material formatiu propi, rigorós i amè, elaborat per facultatius referents a les diverses temàtiques i en format principalment audiovisual, per facilitar-ne la consulta en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu electrònic. 

La plataforma compta també amb un repositori de recursos digitals (atles 3D, calculadores mèdiques, apps i ebooks) que pretenen facilitar la pràctica diària dels diferents especialistes del quadre mèdic mitjançant un sistema de filtratge per àrees temàtiques o tipus de recursos.  

Adeslas Campus es converteix també a la porta d'entrada als tradicionals cursos acreditats que SegurCaixa Adeslas posa a disposició del quadre mèdic. Un apartat recollirà, a més, les darreres novetats sobre recursos digitals i accions formatives que ofereixen altres organismes i empreses del sector sanitari.

Així mateix, la plataforma disposa d'una biblioteca Covid que dóna accés a recursos virtuals seleccionats entre articles i revistes científiques, llibres, guies, protocols, audiovisuals, notícies… “Amb Adeslas Campus fem un pas més en l'aportació de valor al nostre quadre mèdic, un actiu fonamental per desenvolupar un model d'acompanyament diferencial en la cura de la salut dels nostres assegurats”, ha explicat Luis Iglesias, subdirector general de Rams Personals de SegurCaixa Adeslas.
 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. El president executiu és Javier Mira i Javier Murillo, el seu director general.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades