SegurCaixa Adeslas dona 20.000 euros a la Federació de Bancs d'Aliments

Publicat: 07-07-2021
Download in PDF
  • Famílies en risc d'exclusió podran rebre 75.000 racions de menjar

 

Madrid , 7 de juliol de 2021.- SegurCaixa Adeslas ha lliurat aquest matí 20.000 euros a la Federació de Bancs d'Aliments (FESBAL) per donar suport a la seva tasca en benefici de les famílies desfavorides o en risc d'exclusió. La companyia va recollir aquesta quantitat en un repte solidari en el qual va oferir als seus empleats la possibilitat de transformar cada quilòmetre recorregut, caminant o corrent, en un quilo de menjar. El donatiu permetrà adquirir 75.000 racions de menjar, que seran distribuïdes entre els 54 bancs d'aliments agrupats en la Federació.

En aquesta iniciativa solidària hi van participar 180 empleats, que van sincronitzar els seus wearables i mòbils amb Adeslas Salut i Benestar, la plataforma digital orientada al foment dels hàbits saludables entre els assegurats. Durant un mes, la plataforma va registrar la distància recorreguda en les seves caminades i sessions de cursa.

Actualment, SegurCaixa Adeslas manté activa una altra iniciativa a favor dels bancs d'aliments. En aquest cas, tots els usuaris d'Adeslas Salut i Benestar poden bescanviar els punts obtinguts en els seus reptes de salut i esport per donatius d'entre 10 i 30 euros per a FESBAL. Amb aquests projectes, SegurCaixa Adeslas persegueix el doble objectiu d'impulsar la vida activa i els hàbits saludables, alhora que ajuda a pal·liar la pobresa i la desigualtat, que s'han accentuat amb la pandèmia.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n’és el President Executiu i Javier Murillo, el Director General.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades