SegurCaixa Adeslas escollida Millor Asseguradora d'Espanya per Capital Finance International

Publicat: 05-04-2022
Download in PDF

La revista britànica destaca el seu lideratge en nous productes i serveis

 

Madrid, 5 d'abril del 2022.- SegurCaixa Adeslas, integrada al Grup Mútua i participada per CaixaBank, ha estat reconeguda per Capital Finance International (cfi.co) com a Millor Asseguradora d'Espanya 2022. La revista britànica atorga aquesta distinció a la companyia per tercer any consecutiu, en reconeixement als seus continus esforços per millorar la satisfacció i el servei al client.

El mitjà financer destaca l'estratègia de la companyia a l'hora de dissenyar i desenvolupar solucions asseguradores i serveis com Adeslas Salut i Benestar, el centre de salut digital l'app del qual s'ha situat com a número u a la categoria de Salut a Espanya, i que ha ja superat 500.000 usuaris registrats. "La plataforma ajuda els assegurats a assumir un paper protagonista del seu benestar a través de plans personalitzats orientats a millorar els resultats de salut", explica el tauler d'experts de cfi.co.

El jurat del premi també ha tingut en compte els bons resultats de la gamma d'assegurances MyBox, que busquen fidelitzar el client amb assegurances sense increment de prima durant tres anys. Aquesta estratègia ha permès a la companyia créixer per sobre del mercat en un context complicat molt marcat encara per la pandèmia.

El president de SegurCaixa Adeslas, Javier Mira, afirma que “el guardó és una mostra que anem en la bona direcció i que estem en disposició de capturar les oportunitats que sorgeixen en un panorama cada cop més complex”. SegurCaixa Adeslas va assolir el 2021 uns ingressos per primes de 4.156 milions d'euros, un 4,6% més que l'any anterior. La companyia lidera l'assegurança de Salut amb una quota del 30%, ocupa el segon lloc a la Llar i encapçala Accidents i Comerç, entre d'altres rams principals.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. El president executiu és Javier Mira i Javier Murillo, el seu director general.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades