SegurCaixa Adeslas facilita atenció psicològica als afectats de La Palma

Publicat: 22-09-2021
Download in PDF
Documento

Madrid, 22 de setembre de 2021.- SegurCaixa Adeslas, asseguradora integrada al Grup Mútua i participada per CaixaBank, ha posat a disposició dels seus assegurats a La Palma un servei d'assistència telefònica prestat per un equip de psicòlegs especialitzats en desastres naturals que assistirà afectats per l'erupció del volcà. El servei es fa a través de l'especialista en salut Teladoc.

L'asseguradora, a més, ja ha contactat amb els possibles assegurats afectats pel volcà per posar-se a la seva disposició. La companyia, a través de Caixabank, ha habilitat personal i eines telemàtiques per facilitar la declaració dels sinistres, així com per gestionar tota la documentació que cal remetre al Consorci de Compensació d'Assegurances per tramitar-les.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. El president executiu és Javier Mira i Javier Murillo el seu director general.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades