SegurCaixa Adeslas facilita atenció psicològica als afectats de La Palma

Publicat: 22-09-2021
Download in PDF
Documento

Madrid, 22 de setembre de 2021.- SegurCaixa Adeslas, asseguradora integrada al Grup Mútua i participada per CaixaBank, ha posat a disposició dels seus assegurats a La Palma un servei d'assistència telefònica prestat per un equip de psicòlegs especialitzats en desastres naturals que assistirà afectats per l'erupció del volcà. El servei es fa a través de l'especialista en salut Teladoc.

L'asseguradora, a més, ja ha contactat amb els possibles assegurats afectats pel volcà per posar-se a la seva disposició. La companyia, a través de Caixabank, ha habilitat personal i eines telemàtiques per facilitar la declaració dels sinistres, així com per gestionar tota la documentació que cal remetre al Consorci de Compensació d'Assegurances per tramitar-les.

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. El president executiu és Javier Mira i Javier Murillo el seu director general.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades