Posa sardines a la vida!

Aquest peix blau tan gustós continua afegint avantatges sobre la salut: segons un estudi recent, el seu consum té un efecte preventiu enfront de la diabetis de tipus 2.
Inici
Aquest peix blau tan gustós continua afegint avantatges sobre la salut: segons un estudi recent, el seu consum té un efecte preventiu enfront de la diabetis de tipus 2.
A més de tenir sabors i textures úniques, els aliments fermentats aporten a l’organisme microorganismes vius que afavoreixen una bona digestió.
El ferro és un mineral present en els aliments de consum habitual i en suplements alimentaris que ajuda l’organisme a formar els músculs i els ossos i, per descomptat, a crear hemoglobina.
Ni sucre, ni greixos, ni suplements vitamínics, ni aliments enriquits... Saps què necessita el cervell per estar més saludable?
En aquest post t’expliquem quins senyals t’han de fer sospitar que podries tenir anèmia per falta de ferro i com has d’actuar per revertir-la.
En aquest post t’expliquem què és el magnesi, per què és imprescindible per a l’organisme i quins aliments en contenen.
En aquest post t’expliquem què és la sal iodada i quins beneficis té el iode per a la salut.