REEMBORSAMENT DE DESPESES DE
FARMÀCIA EXTRAHOSPITALÀRIA

gastos-farmacia

Adeslas et volem ajudar a cuidar el que fa gran la teva empresa: els empleats.

Només per renovar l’assegurança de salut

reembolso-200€

*Consulta les condicions de la promoció al peu de pàgina.

Indicacions

Per a tots els assegurats inclosos a la pòlissa en el moment de la renovació per al 2022 i sempre que la pòlissa estigui en vigor l'1/1/2022.

Composició

Cobertura del 50 % de l’import de la despesa en farmàcia extrahospitalària fins a 200 € per assegurat*.

Instruccions d’ús

Informa els assegurats* de la pòlissa perquè es puguin beneficiar d’aquesta promoció

Com es fa un reemborsament a l’Àrea Clients

 

Més informació

 

Caducitat

La cobertura de reemborsament de despeses de farmàcia és de caràcter excepcional, estarà activa els 12 mesos següents a la renovació i no es renovarà passat aquest període

A Adeslas posem a la teva disposició els nostres nous serveis digitals per cuidar la teva salut:

Recorda que amb Adeslas accedeixes als avantatges següents:

 • Adeslas Salud y Bienestar: per fer realitat els teus propòsits de salut, aquesta plataforma digital t’acompanya en el dia a dia per millorar l’estil de vida i la gestió activa de la salut. Més informació.
 • Serveis de salut digital: en qualsevol moment i des de qualsevol lloc podràs accedir als nostres serveis de salut digital (videotrucada o teleconsulta, xat d’orientació mèdica, recepta electrònica privada, autoritzacions on-line, reemborsaments, etc. Més informació.
 • Proves de detecció de la COVID-19: per als supòsits que no cobreixen les pòlisses d’assegurança d’assistència sanitària, Adeslas ofereix, a tots els assegurats d’assistència sanitària, la possibilitat de fer-se aquestes proves a preus especials en una selecció de centres sanitaris. Més informació.

*Descripció de la cobertura de farmàcia extrahospitalària: SegurCaixa Adeslas garanteix, en les condicions i amb els límits i requisits que es detallen tot seguit, la cobertura temporal de la prestació farmacèutica extrahospitalària que necessitin els assegurats:

 • El prenedor de la pòlissa ha de ser una persona jurídica i dels productes Adeslas Negocis o Adeslas Empreses, en la modalitat d’assistència sanitària, de quadre mèdic o de reemborsament de despeses, amb dental o sense.
 • Aquesta cobertura la podran gaudir tots els assegurats inclosos a la pòlissa, i hauran d’estar donats d’alta en el moment de la renovació durant el 2022.
 • Aquesta cobertura estarà activa durant els 12 mesos següents després de renovar la pòlissa el 2022 i no es renovarà passat aquest període.
 • Per poder gaudir d’aquesta cobertura, la pòlissa ha d’estar en vigor l’1 de gener de 2022. Quan hagi passat aquest termini, la cobertura quedarà anul·lada.
 • La cobertura esmentada inclourà el reemborsament del 50 %, amb un límit de 200 € per persona i any, de les especialitats farmacèutiques dispensades en farmàcies, prescrites per un facultatiu del quadre mèdic i que, en la data de la dispensació, estiguin dins de les que finança el Sistema Nacional de Salut i que siguin necessàries per als tractaments o les patologies que cobreix la pòlissa.

 

SegurCaixa Adeslas assumirà aquesta cobertura mitjançant el sistema de reemborsament de despeses, per a la qual cosa l’assegurat haurà d’emplenar el formulari de sol·licitud de reemborsament i adjuntar-hi:

 • Original de la prescripció en què haurà de constar:
  • la identitat del facultatiu que l’estén, la seva signatura i el número de col·legiat
  • la identitat del pacient
  • la identificació del producte receptat
 • Document acreditatiu del pagament

El formulari està disponible a l’Àrea Client i des d’allà es pot gestionar la sol·licitud de reemborsament.