Més de 38.000 euros d’ajuda a Ucraïna

Publicat:
17-05-2022
Ayuda Ucrania

SegurCaixa Adeslas ha mobilitzat més de 38.000 euros per ajudar els civils afectats per la guerra a Ucraïna. L’aportació, a través de sengles donacions a Metges Sense Fronteres i UNICEF, es destinarà a distribuir material d’emergència i afrontar les necessitats dels milions de persones que s’han vist obligades a abandonar casa seva.    

SegurCaixa Adeslas es va sumar a una campanya d’UNICEF per atendre els infants i les famílies afectades per l’emergència d’Ucraïna. La iniciativa humanitària es va dur a terme amb donatius directes per part dels empleats, i aquesta quantia va ser igualada per la companyia. Prop de 150 professionals van donar 9.118 euros que, afegits al que va aportar la companyia, sumen més de 18.000 euros per donar suport a la resposta d’UNICEF tant a Ucraïna com als països veïns per atendre les necessitats dels infants i famílies que necessiten ajuda urgent.                           

D’altra banda, la companyia va organitzar una iniciativa que permetia als assegurats transformar en una aportació econòmica els punts acumulats a la plataforma Adeslas Salud y Bienestar. Els assegurats registrats a la plataforma obtenen punts quan completen reptes de salut i plans per adoptar bons hàbits en el dia a dia, que es van acumulant al seu perfil i que els possibiliten posteriorment accedir a premis saludables o donacions. Gràcies a aquesta iniciativa, més de 3.400 clients han lliurat 20.000 euros al fons d’emergències de Metges Sense Fronteres.    

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades