Més de 38.000 euros d’ajuda a Ucraïna

Publicat:
17-05-2022  •
Ayuda Ucrania

SegurCaixa Adeslas ha mobilitzat més de 38.000 euros per ajudar els civils afectats per la guerra a Ucraïna. L’aportació, a través de sengles donacions a Metges Sense Fronteres i UNICEF, es destinarà a distribuir material d’emergència i afrontar les necessitats dels milions de persones que s’han vist obligades a abandonar casa seva.    

SegurCaixa Adeslas es va sumar a una campanya d’UNICEF per atendre els infants i les famílies afectades per l’emergència d’Ucraïna. La iniciativa humanitària es va dur a terme amb donatius directes per part dels empleats, i aquesta quantia va ser igualada per la companyia. Prop de 150 professionals van donar 9.118 euros que, afegits al que va aportar la companyia, sumen més de 18.000 euros per donar suport a la resposta d’UNICEF tant a Ucraïna com als països veïns per atendre les necessitats dels infants i famílies que necessiten ajuda urgent.                           

D’altra banda, la companyia va organitzar una iniciativa que permetia als assegurats transformar en una aportació econòmica els punts acumulats a la plataforma Adeslas Salud y Bienestar. Els assegurats registrats a la plataforma obtenen punts quan completen reptes de salut i plans per adoptar bons hàbits en el dia a dia, que es van acumulant al seu perfil i que els possibiliten posteriorment accedir a premis saludables o donacions. Gràcies a aquesta iniciativa, més de 3.400 clients han lliurat 20.000 euros al fons d’emergències de Metges Sense Fronteres.