Accions especials d’Adeslas a tv

Publicat:
14-10-2022  •
accionesespeciales

Potser t’ha sorprès aquests dies, si estaves veient la televisió, sentir el Santi Millán, l’Eva González o el Jesús Vázquez parlar de la tranquil·litat que ofereix sentir-se ben protegit per Adeslas, que t’ofereix una resposta integral en cas de qualsevol eventualitat.

Tres presentadores de luxe en programes líders a la TV actuen com a prescriptors de la nostra assegurança de salut representant situacions en què un incident sobtat pot paralitzar-te la vida. En aquest cas, la candidata a participar a La Voz es queda afònica de sobte o una caiguda assajant pot arruïnar la participació a Got Talent. En aquests moments vitals, l’equip mèdic d’Adeslas apareix preparat per donar una ràpida resposta i solucionar el problema perquè la programació pugui continuar sense problema.

Podeu veure aquestes accions aquí:

Santi Millán                                           

Eva González                        

Jesús Vázquez  

La campanya de publicitat també ha tingut una derivada dental que pots veure a la TV i als mitjans digitals. “Quan el te món s’atura, Adeslas hi és”, perquè també en la cura bucodental a Adeslas oferim acompanyament i una resposta integral i eficaç.

Veure espot dental

Així es posa de manifest amb productes com el nou Adeslas Dental TOTAL, que ofereix fins a 50 actes dentals sense cost addicional com, per exemple, empastaments, reconstruccions i tractaments d’odontopediatria, i la resta d’actes a preus reduïts i sense pujades durant els tres primers anys, i que ara , i fins al 31 de desembre, pots contractar amb fins a tres mesos gratis.