Accions especials d’Adeslas a tv

Publicat:
14-10-2022
accionesespeciales

Potser t’ha sorprès aquests dies, si estaves veient la televisió, sentir el Santi Millán, l’Eva González o el Jesús Vázquez parlar de la tranquil·litat que ofereix sentir-se ben protegit per Adeslas, que t’ofereix una resposta integral en cas de qualsevol eventualitat.

Tres presentadores de luxe en programes líders a la TV actuen com a prescriptors de la nostra assegurança de salut representant situacions en què un incident sobtat pot paralitzar-te la vida. En aquest cas, la candidata a participar a La Voz es queda afònica de sobte o una caiguda assajant pot arruïnar la participació a Got Talent. En aquests moments vitals, l’equip mèdic d’Adeslas apareix preparat per donar una ràpida resposta i solucionar el problema perquè la programació pugui continuar sense problema.

Podeu veure aquestes accions aquí:

Santi Millán                                           

Eva González                        

Jesús Vázquez  

La campanya de publicitat també ha tingut una derivada dental que pots veure a la TV i als mitjans digitals. “Quan el te món s’atura, Adeslas hi és”, perquè també en la cura bucodental a Adeslas oferim acompanyament i una resposta integral i eficaç.

Veure espot dental

Així es posa de manifest amb productes com el nou Adeslas Dental TOTAL, que ofereix fins a 50 actes dentals sense cost addicional com, per exemple, empastaments, reconstruccions i tractaments d’odontopediatria, i la resta d’actes a preus reduïts i sense pujades durant els tres primers anys, i que ara , i fins al 31 de desembre, pots contractar amb fins a tres mesos gratis.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades