Accions especials d’Adeslas a tv

Publicat:
14-10-2022
accionesespeciales

Potser t’ha sorprès aquests dies, si estaves veient la televisió, sentir el Santi Millán, l’Eva González o el Jesús Vázquez parlar de la tranquil·litat que ofereix sentir-se ben protegit per Adeslas, que t’ofereix una resposta integral en cas de qualsevol eventualitat.

Tres presentadores de luxe en programes líders a la TV actuen com a prescriptors de la nostra assegurança de salut representant situacions en què un incident sobtat pot paralitzar-te la vida. En aquest cas, la candidata a participar a La Voz es queda afònica de sobte o una caiguda assajant pot arruïnar la participació a Got Talent. En aquests moments vitals, l’equip mèdic d’Adeslas apareix preparat per donar una ràpida resposta i solucionar el problema perquè la programació pugui continuar sense problema.

Podeu veure aquestes accions aquí:

Santi Millán                                           

Eva González                        

Jesús Vázquez  

La campanya de publicitat també ha tingut una derivada dental que pots veure a la TV i als mitjans digitals. “Quan el te món s’atura, Adeslas hi és”, perquè també en la cura bucodental a Adeslas oferim acompanyament i una resposta integral i eficaç.

Veure espot dental

Així es posa de manifest amb productes com el nou Adeslas Dental TOTAL, que ofereix fins a 50 actes dentals sense cost addicional com, per exemple, empastaments, reconstruccions i tractaments d’odontopediatria, i la resta d’actes a preus reduïts i sense pujades durant els tres primers anys, i que ara , i fins al 31 de desembre, pots contractar amb fins a tres mesos gratis.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades