Adeslas dental total: més salut dental

Publicat:
22-07-2022
Seguro dental Adeslas dental total

Com a líders en assegurament dental innovem constantment en productes i en l’oferta de serveis dentals que oferim als assegurats.

El dia 1 d’agost vinent llancem Adeslas DENTAL TOTAL, una assegurança amb la qual pots cuidar millor la salut bucodental perquè t’ofereix:

 • 50 actes dentals sense cost addicional, com ara: empastaments, reconstruccions i tractaments d’odontopediatria.
 • I la resta d’actes, a preus reduïts i sense pujada durant els tres primers anys.

El venciment a tres anys suposa importants beneficis:

 • Econòmic: el pagament es fa en una única prima calculada per a tres anys que es redueix en funció del nombre d’assegurats inclosos a la pòlissa i es mantenen les tarifes per actes dentals sense canvis.
 • Continuïtat: suposa un pla dental a llarg termini en el qual pots disposar de l’acompanyament d’Adeslas per cuidar-te la salut bucodental.

Si encara no has assegurat la salut de la teva boca, confia a Adeslas DENTAL TOTAL la cura bucodental i accedeix, a la xarxa de més de 185 Clíniques Dentals Adeslas, a tractaments amb preus imbatibles com aquests:

 • Ortodòncia Invisalign Comprehensive (tractament de 24 mesos): 3.847,50 €
 • Implant i corona de metall porcellana: 1.057 €

Informa-te’n, a partir de l’1 d’agost, al 91 901 81 35, al nostre web o amb el teu agent o mediador.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades