Adeslas dental total: més salut dental

Publicat:
22-07-2022
Seguro dental Adeslas dental total

Com a líders en assegurament dental innovem constantment en productes i en l’oferta de serveis dentals que oferim als assegurats.

El dia 1 d’agost vinent llancem Adeslas DENTAL TOTAL, una assegurança amb la qual pots cuidar millor la salut bucodental perquè t’ofereix:

  • 50 actes dentals sense cost addicional, com ara: empastaments, reconstruccions i tractaments d’odontopediatria.
  • I la resta d’actes, a preus reduïts i sense pujada durant els tres primers anys.

El venciment a tres anys suposa importants beneficis:

  • Econòmic: el pagament es fa en una única prima calculada per a tres anys que es redueix en funció del nombre d’assegurats inclosos a la pòlissa i es mantenen les tarifes per actes dentals sense canvis.
  • Continuïtat: suposa un pla dental a llarg termini en el qual pots disposar de l’acompanyament d’Adeslas per cuidar-te la salut bucodental.

Si encara no has assegurat la salut de la teva boca, confia a Adeslas DENTAL TOTAL la cura bucodental i accedeix, a la xarxa de més de 185 Clíniques Dentals Adeslas, a tractaments amb preus imbatibles com aquests:

  • Ortodòncia Invisalign Comprehensive (tractament de 24 mesos): 3.847,50 €
  • Implant i corona de metall porcellana: 1.057 €

Informa-te’n, a partir de l’1 d’agost, al 91 901 81 35, al nostre web o amb el teu agent o mediador.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades