Segurcaixa Adeslas, millor asseguradora d’Espanya

Publicat:
17-05-2022
Nueva web Adeslas

SegurCaixa Adeslas ha estat reconeguda per Capital Finance International (cfi.co) com la Millor Asseguradora d’Espanya 2022. La revista britànica atorga aquesta distinció a la companyia per tercer any consecutiu, en reconeixement als esforços continus per millorar la satisfacció i el servei al client.

Aquest mitjà ha destacat l’estratègia de la companyia amb iniciatives com Adeslas Salud y Bienestar, el nostre centre de salut digital l’app de qual s’ha situat com a número u en la categoria de Salut a Espanya i que ja ha superat els 500.000 usuaris registrats.     

Una altra iniciativa destacada que ha dut a terme fa poc la companyia és l’estrena del nostre web www.segurcaixaadeslas.cat, amb nova imatge i una estructura més intuïtiva i enfocada a prioritzar les necessitats dels usuaris.      

El resultat és un site més intuïtiu, ràpid i amigable, amb millores pel que fa a l’ús de les diverses funcionalitats:

  • Nou cercador del Quadre Mèdic més àgil i fàcil d’utilitzar
  • Nou tarifador de qualsevol producte de salut i dental
  • Nou chatbot, l’assistent virtual per ajudar-te en la navegació i en l’ús dels serveis digitals disponibles           

Et convidem a navegar pel nostre espai i a descobrir els avantatges de totes les millores implementades.     

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades