Segurcaixa Adeslas, millor asseguradora d’Espanya

Publicat:
17-05-2022
Nueva web Adeslas

SegurCaixa Adeslas ha estat reconeguda per Capital Finance International (cfi.co) com la Millor Asseguradora d’Espanya 2022. La revista britànica atorga aquesta distinció a la companyia per tercer any consecutiu, en reconeixement als esforços continus per millorar la satisfacció i el servei al client.

Aquest mitjà ha destacat l’estratègia de la companyia amb iniciatives com Adeslas Salud y Bienestar, el nostre centre de salut digital l’app de qual s’ha situat com a número u en la categoria de Salut a Espanya i que ja ha superat els 500.000 usuaris registrats.     

Una altra iniciativa destacada que ha dut a terme fa poc la companyia és l’estrena del nostre web www.segurcaixaadeslas.cat, amb nova imatge i una estructura més intuïtiva i enfocada a prioritzar les necessitats dels usuaris.      

El resultat és un site més intuïtiu, ràpid i amigable, amb millores pel que fa a l’ús de les diverses funcionalitats:

  • Nou cercador del Quadre Mèdic més àgil i fàcil d’utilitzar
  • Nou tarifador de qualsevol producte de salut i dental
  • Nou chatbot, l’assistent virtual per ajudar-te en la navegació i en l’ús dels serveis digitals disponibles           

Et convidem a navegar pel nostre espai i a descobrir els avantatges de totes les millores implementades.     

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades