Apunta’t al nou webinar de salut mental

Publicat:
13-09-2022
Nuevo webinar de salud mental

El 21 de setembre a les 16 hores fem un nou webinar sobre deteriorament cognitiu: “Saps com cuidar la ment amb el pas dels anys?” amb el doctor Manuel J. Lovera, especialista en Neurologia.

El deteriorament mental o cognitiu pot causar, entre d’altres, alteracions en la memòria, del pensament i de l’aprenentatge. En aquesta xerrada, l’expert ens explicarà en detall en què consisteix, les diverses manifestacions que presenta (com ara el deteriorament cognitiu lleuger, estadi intermedi d’un deteriorament cognitiu associat a l’edat i una demència incipient) i quins són els seus factors de risc.

També s’abordaran consells sobre prevenció i aprendrem a reconèixer-lo precoçment, les diferents proves que es poden fer per obtenir un diagnòstic i com és el seguiment de l’especialista.

No et perdis el nou webinar que t’ofereix Adeslas Salud y Bienestar i inscriu-t’hi ara aquí.

Recorda que amb Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut. A més, si et descarregues l’app Adeslas Salud y Bienestar accediràs a un cercador de quadre mèdic, a la teva targeta digital i podràs gestionar fàcilment les autoritzacions des del mòbil. No et perdis les novetats que tenim preparades per a tu i descarrega’t l’app ara aquí.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades