Apunta’t al nou webinar de salut mental

Publicat:
13-09-2022
Nuevo webinar de salud mental

El 21 de setembre a les 16 hores fem un nou webinar sobre deteriorament cognitiu: “Saps com cuidar la ment amb el pas dels anys?” amb el doctor Manuel J. Lovera, especialista en Neurologia.

El deteriorament mental o cognitiu pot causar, entre d’altres, alteracions en la memòria, del pensament i de l’aprenentatge. En aquesta xerrada, l’expert ens explicarà en detall en què consisteix, les diverses manifestacions que presenta (com ara el deteriorament cognitiu lleuger, estadi intermedi d’un deteriorament cognitiu associat a l’edat i una demència incipient) i quins són els seus factors de risc.

També s’abordaran consells sobre prevenció i aprendrem a reconèixer-lo precoçment, les diferents proves que es poden fer per obtenir un diagnòstic i com és el seguiment de l’especialista.

No et perdis el nou webinar que t’ofereix Adeslas Salud y Bienestar i inscriu-t’hi ara aquí.

Recorda que amb Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut. A més, si et descarregues l’app Adeslas Salud y Bienestar accediràs a un cercador de quadre mèdic, a la teva targeta digital i podràs gestionar fàcilment les autoritzacions des del mòbil. No et perdis les novetats que tenim preparades per a tu i descarrega’t l’app ara aquí.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades