Consells per a un somriure perfecte a l’estiu

Publicat:
22-07-2022
Consejos para una sonrisa perfecta en verano

Amb l’arribada de l’estiu, l’atenció a la salut bucodental acostuma a reduir-se, ja que és un període de l’any en què canviem les rutines, passem més temps fora de casa i alterem l’horari dels àpats diaris. Per això, preparar-se abans i durant l’època estival és clau per mantenir la cura de les dents, prevenir infeccions i tenir un somriure perfecte.

Així t’ajuda la periodòncia a cuidar-te les dents

Alguns dels procediments més habituals per tenir una boca saludable són els tractaments de periodòncia. Aquesta rama de l’odontologia s’encarrega d’atendre les malalties que afecten les genives i altres estructures que subjecten les dents.

Hi ha una varietat de tractaments que tenen com a finalitat prevenir el sagnat de les genives, la caiguda de les dents i també eliminar la tosca dental. Però alhora la periodòncia també atén patologies com la gingivitis i la periodontitis (destrucció dels teixits i l’os que aguanten les dents).

Tractaments de periodòncia

Principalment, els tractaments de periodòncia es divideixen en no quirúrgics i quirúrgics. No obstant això, també hi ha altres procediments de cirurgia plàstica i regeneratius que es duen a terme en casos més específics de malalties en l’estructura de suport de les dents. En aquest post ens centrarem en els tractaments més habituals:

  • Tractaments periodontals no quirúrgics: el més freqüent és el raspat i l’allisat radicular o curetatge, que té com a objectiu eliminar la placa i la tosca acumulades a les bosses periodontals (espai entre la dent i la geniva on s’acumulen les restes de menjar i la placa). Ajuda a millorar l’estètica i la higiene bucodentals.
  • Tractaments periodontals quirúrgics: el tractament de recessió de les genives acostuma a ser el més habitual a les consultes dentals. Aquesta intervenció ajuda a disminuir la sensibilitat dental i, alhora, a millorar l’estètica. El procediment pot variar, però se sol executar mitjançant un empelt de genives que les repara i prevé la pèrdua òssia.

Clíniques Dentals Adeslas: obertes a l’estiu

A més dels tractaments que pugui aplicar un periodontòleg, sempre prevaldrà la importància de mantenir una higiene oral correcta amb almenys dues raspallades diàries, al matí i a la nit, durant dos minuts.

Però també és recomanable fer-se una neteja al dentista almenys un cop l’any, i també anar a les revisions regulars a la clínica. A la teva Clínica Dental Adeslas ho podràs fer durant tot l’any. També a l’agost! Així, en cas que necessitis un tractament de periodòncia, un odontòleg et podrà recomanar el procediment que s’ajusti millor a les necessitats de la teva estructura dental.

A Adeslas Dental tenim més de 185 clíniques disponibles per cuidar el teu somriure, ara també durant tot l’estiu, incloent-hi els mesos de juliol i agost. Demanar hora i fes-te una revisió bucodental completa.

Demana hora

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades