Descobreix el teu nou centre de salut digital

Publicat:
18-02-2022
Adeslas salud digital

Què esperes per apuntar-te al nostre centre digital de salut? Ara, amb Adeslas Salud y Bienestar, sempre tindràs un metge a la teva disposició i accés a serveis personalitzats de salut.

Adeslas Salud y Bienestar ara és el teu centre de salut digital, amb el qual sempre tens un metge amb tu i pots accedir a serveis personalitzats per cuidar i gestionar la salut.

Hi pots entrar fàcilment des de l’app i gestionar tota la informació relativa als teus metges de confiança:

  • Busca els professionals i centres més propers per especialitat o prova.

  • Accedeix als teus metges preferit i guarda’ls

  • Tingues els telèfons dels centres d’urgències més propers a un sol clic.

  • Sol·licita una consulta per telèfon o per videotrucada amb el teu metge.

I ara, porta sempre la targeta digital Adeslas amb tu, perquè pots accedir a la targeta i a la dels teus beneficiaris des del mòbil, d’una manera fàcil i segura.

Recorda que amb Adeslas Salud y Bienestar et pots pots inscriure a plans de salut personalitzats i accedir al nostre servei d’orientació mèdica general.A més, tindràs accés a molts més serveis perquè puguis cuidar sempre la salut:

  • Descobreix el teu índex de salut completant un senzill test.

  • Resol els teus dubtes sobre els més petits amb el servei d’orientació mèdica infantil.

  • Aprèn a gestionar les emocions amb el nostre servei d’orientació psicoemocional.

  • I molt més.

No ho dubtis, a Adeslas Salud y Bienestar sempre estem al teu costat. Si encara no estàs registrat, fes-ho aquí.

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades