ELS MAGS DE LA PILOTA I LES NÚM. 1 DEL PÀDEL MUNDIAL

Publicat:
23-05-2023
magos del balón y pádel mundial

La gira dels Harlem Globetrotters, patrocinada per Adeslas, acaba de concloure amb un èxit total a tot el circuit amb totes les localitats venudes a la majoria de les ciutats visitades.

Aprofitant el seu pas per la capital, amb l’estadi del WiZink Center ple a vessar i més d’11.500 localitats venudes, hem unit a aquest esdeveniment les jugadores núm. 1  del pàdel mundial de l’Adeslas Padel Team.

Gemma Triay i Alejandra Salazar van ser presentades al públic entre ovacions al començament de l’espectacle, van fer el servei d’honor i van intercanviar riures i complicitat al mig de la pista amb les llegendes mundials del bàsquet espectacle. Ho pots veure aquí.

Petits i grans han gaudit d’aquest espectacle per a tota la família, amb passades impossibles i jugades acrobàtiques dels mags del bàsquet que, a més de divertir, no deixen de sorprendre i mantenen el públic atònit al llarg de tot el xou.

Amb aquests patrocinis ens reafirmem en l’aposta per l’esport i els hàbits de vida saludables. Segueix-nos a @adeslaspadel

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades