La importància de disposar de les dades actualitzades

Publicat:
17-05-2022
Datos actualizados Adeslas

És molt important que l’asseguradora de salut disposi de les teves dades de contacte actualitzades per poder-te assegurar una prestació adequada dels serveis de salut que t’ofereix. A més, si ho consideres necessari, et podrem informar sobre altres productes o serveis que ofereix SegurCaixa Adeslas i que et puguin interessar.   

Et recordem que registrant-te a l’Àrea Client podràs gestionar l’assegurança còmodament i accedir als nostres serveis de salut digital:

  • Fer autoritzacions     
  • Sol·licitar reemborsaments
  • Accedir al servei d’orientació mèdica   
  • Consultar les teus metges preferits

Accedeix ara a https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/registro i, si encara no ho has fet, registra’t i comença a beneficiar-te dels avantatges que t’oferim.         

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades