La importància de disposar de les dades actualitzades

Publicat:
17-05-2022
Datos actualizados Adeslas

És molt important que l’asseguradora de salut disposi de les teves dades de contacte actualitzades per poder-te assegurar una prestació adequada dels serveis de salut que t’ofereix. A més, si ho consideres necessari, et podrem informar sobre altres productes o serveis que ofereix SegurCaixa Adeslas i que et puguin interessar.   

Et recordem que registrant-te a l’Àrea Client podràs gestionar l’assegurança còmodament i accedir als nostres serveis de salut digital:

  • Fer autoritzacions     
  • Sol·licitar reemborsaments
  • Accedir al servei d’orientació mèdica   
  • Consultar les teus metges preferits

Accedeix ara a https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/registro i, si encara no ho has fet, registra’t i comença a beneficiar-te dels avantatges que t’oferim.         

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades