Nova campanya d’adeslas a tv

Publicat:
13-09-2022

A Adeslas creiem que el principal valor del nostre servei és que, com a assegurat, tinguis una resposta integral i eficaç en la prevenció i la cura de la salut.

La nostra nova campanya s’articula al voltant d’aquesta necessitat: “Quan el teu món s’atura, Adeslas hi és”, que representa el nostre compromís amb tu, el qual es basa en la proximitat, l’acompanyament continuat i la qualitat del servei (bé sigui de forma presencial o a distància amb els serveis de salut digital).

A més de veure’ns en les principals cadenes de TV, també ens veuràs en autobusos i marquesines a les principals ciutats i en mitjans digitals: YouTube, Spotify i TikTok. Durant les pròximes setmanes també podràs veure accions especials i col·laboracions amb coneguts presentadors i influenciadors a la TV i en xarxes socials.

La música de la campanya és la cançó Lemon Tree, interpretada originalment per la banda Fool’s Garden l’any 1995, que ha esdevingut un èxit internacional fins avui dia.

Esperem que t’agradi!

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades