Nova campanya d’adeslas a tv

Publicat:
13-09-2022

A Adeslas creiem que el principal valor del nostre servei és que, com a assegurat, tinguis una resposta integral i eficaç en la prevenció i la cura de la salut.

La nostra nova campanya s’articula al voltant d’aquesta necessitat: “Quan el teu món s’atura, Adeslas hi és”, que representa el nostre compromís amb tu, el qual es basa en la proximitat, l’acompanyament continuat i la qualitat del servei (bé sigui de forma presencial o a distància amb els serveis de salut digital).

A més de veure’ns en les principals cadenes de TV, també ens veuràs en autobusos i marquesines a les principals ciutats i en mitjans digitals: YouTube, Spotify i TikTok. Durant les pròximes setmanes també podràs veure accions especials i col·laboracions amb coneguts presentadors i influenciadors a la TV i en xarxes socials.

La música de la campanya és la cançó Lemon Tree, interpretada originalment per la banda Fool’s Garden l’any 1995, que ha esdevingut un èxit internacional fins avui dia.

Esperem que t’agradi!

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades