Ortodòncia en adolescents: el teu fill necessita bràquets?

Publicat:
13-09-2022
ortodoncia en adolescentes

Acaba l’estiu i toca tornar a les bones rutines. Durant les vacances cuidar la boca tendeix a descuidar-se, especialment entre els adolescents que són autònoms en higiene bucodental i ja han format la dentició definitiva.

Setembre és el millor mes per posar el focus en la cura bucodental dels nostres fills i reprendre les revisions periòdiques, ja que és en aquestes revisions que s’identifiquen les primeres anomalies típiques en la mossegada o en l’alineació de les dents.

Indicadors de la necessitat d’ortodòncia

En les revisions d’ortodòncia, els especialistes solen recomanar diversos tractaments quan detecten algun problema. No obstant això, si vols conèixer ara si els teus fills necessiten ortodòncia, et recomanem que completis el test d’ortodòncia següent. Només en dos minuts obtindràs un resultat personalitzat.

Tipus d’ortodòncia per a adolescents

Els tractaments d’ortodòncia tenen com a finalitat prevenir i corregir irregularitats en la posició, forma i funcionament de les estructures dentals. En l’adolescència, els més habituals són els bràquets, que es col·loquen a les dents per corregir la mossegada entre altres imperfeccions. Algunes classes d’ortodòncia són els bràquets metàl·lics, bràquets ceràmics, bràquets de safir i bràquets autolligables.

Si ja has completat el test d’ortodòncia, et recomanem que visitis una de les nostres Clíniques Dentals Adeslas per fer-te una revisió bucodental i oferir la millor solució per cuidar la salut bucodental dels teus fills. Anticipar-se als problemes d’ortodòncia i tractar-los a temps permet evitar complicacions durant la vida adulta.

Demana ara una hora preferent a les Clíniques Dentals Adeslas i et faran un diagnòstic sense compromís amb la solució que més convingui a les necessitats dels teus fills.

Demana hora

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades