Ortodòncia en adolescents: el teu fill necessita bràquets?

Publicat:
13-09-2022
ortodoncia en adolescentes

Acaba l’estiu i toca tornar a les bones rutines. Durant les vacances cuidar la boca tendeix a descuidar-se, especialment entre els adolescents que són autònoms en higiene bucodental i ja han format la dentició definitiva.

Setembre és el millor mes per posar el focus en la cura bucodental dels nostres fills i reprendre les revisions periòdiques, ja que és en aquestes revisions que s’identifiquen les primeres anomalies típiques en la mossegada o en l’alineació de les dents.

Indicadors de la necessitat d’ortodòncia

En les revisions d’ortodòncia, els especialistes solen recomanar diversos tractaments quan detecten algun problema. No obstant això, si vols conèixer ara si els teus fills necessiten ortodòncia, et recomanem que completis el test d’ortodòncia següent. Només en dos minuts obtindràs un resultat personalitzat.

Tipus d’ortodòncia per a adolescents

Els tractaments d’ortodòncia tenen com a finalitat prevenir i corregir irregularitats en la posició, forma i funcionament de les estructures dentals. En l’adolescència, els més habituals són els bràquets, que es col·loquen a les dents per corregir la mossegada entre altres imperfeccions. Algunes classes d’ortodòncia són els bràquets metàl·lics, bràquets ceràmics, bràquets de safir i bràquets autolligables.

Si ja has completat el test d’ortodòncia, et recomanem que visitis una de les nostres Clíniques Dentals Adeslas per fer-te una revisió bucodental i oferir la millor solució per cuidar la salut bucodental dels teus fills. Anticipar-se als problemes d’ortodòncia i tractar-los a temps permet evitar complicacions durant la vida adulta.

Demana ara una hora preferent a les Clíniques Dentals Adeslas i et faran un diagnòstic sense compromís amb la solució que més convingui a les necessitats dels teus fills.

Demana hora

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades