Pla d'acompanyament de la diabetis

Publicat:
21-11-2022
diabetes

La diabetis és una malaltia del pàncrees que afecta 8 de cada 100 individus, 6 milions de persones a Espanya. Es produeix quan aquest òrgan no és capaç de generar prou insulina o quan la insulina no actua correctament a l’organisme.                 

Si ets diabètic, t’interessa saber que Adeslas té un programa exclusiu als Centres Mèdics Adeslas que inclou un seguiment mèdic personalitzat, visites calendaritzades i un pla d’acció, a més d’acompanyament telefònic per millorar la salut i la qualitat de vida del pacient.    

A més, si et descarregues l’app Adeslas Salud y Bienestar podràs entrar en el Pla d’atenció a la diabetis,  on tens més informació i recursos útils.

Ja veus que a Adeslas dediquem una atenció especial a la diabetis, i per donar testimoni d’aquesta malaltia hem comptat amb l’experiència de l’Álex Ruiz, jugador de l’Adeslas Padel Team i diabètic. El Dia Mundial de la Diabetis el vam entrevistar per saber com és la vida d’un diabètic sent esportista d’elit, la dieta, el control de nivells, les rutines, trucs i consells... que pots veure aquí.

Esperem que aquesta entrevista sigui una motivació per a persones diabètiques, especialment per a les que han estat diagnosticades fa poc i encara no tenen un control sobre la malaltia. Per als fans de l’Álex, siguin diabètics o no, serà un motiu més d’admiració.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades