Pla d'acompanyament de la diabetis

Publicat:
21-11-2022  •
diabetes

La diabetis és una malaltia del pàncrees que afecta 8 de cada 100 individus, 6 milions de persones a Espanya. Es produeix quan aquest òrgan no és capaç de generar prou insulina o quan la insulina no actua correctament a l’organisme.                 

Si ets diabètic, t’interessa saber que Adeslas té un programa exclusiu als Centres Mèdics Adeslas que inclou un seguiment mèdic personalitzat, visites calendaritzades i un pla d’acció, a més d’acompanyament telefònic per millorar la salut i la qualitat de vida del pacient.    

A més, si et descarregues l’app Adeslas Salud y Bienestar podràs entrar en el Pla d’atenció a la diabetis,  on tens més informació i recursos útils.

Ja veus que a Adeslas dediquem una atenció especial a la diabetis, i per donar testimoni d’aquesta malaltia hem comptat amb l’experiència de l’Álex Ruiz, jugador de l’Adeslas Padel Team i diabètic. El Dia Mundial de la Diabetis el vam entrevistar per saber com és la vida d’un diabètic sent esportista d’elit, la dieta, el control de nivells, les rutines, trucs i consells... que pots veure aquí.

Esperem que aquesta entrevista sigui una motivació per a persones diabètiques, especialment per a les que han estat diagnosticades fa poc i encara no tenen un control sobre la malaltia. Per als fans de l’Álex, siguin diabètics o no, serà un motiu més d’admiració.