Pla d'acompanyament de la diabetis

Publicat:
21-11-2022
diabetes

La diabetis és una malaltia del pàncrees que afecta 8 de cada 100 individus, 6 milions de persones a Espanya. Es produeix quan aquest òrgan no és capaç de generar prou insulina o quan la insulina no actua correctament a l’organisme.                 

Si ets diabètic, t’interessa saber que Adeslas té un programa exclusiu als Centres Mèdics Adeslas que inclou un seguiment mèdic personalitzat, visites calendaritzades i un pla d’acció, a més d’acompanyament telefònic per millorar la salut i la qualitat de vida del pacient.    

A més, si et descarregues l’app Adeslas Salud y Bienestar podràs entrar en el Pla d’atenció a la diabetis,  on tens més informació i recursos útils.

Ja veus que a Adeslas dediquem una atenció especial a la diabetis, i per donar testimoni d’aquesta malaltia hem comptat amb l’experiència de l’Álex Ruiz, jugador de l’Adeslas Padel Team i diabètic. El Dia Mundial de la Diabetis el vam entrevistar per saber com és la vida d’un diabètic sent esportista d’elit, la dieta, el control de nivells, les rutines, trucs i consells... que pots veure aquí.

Esperem que aquesta entrevista sigui una motivació per a persones diabètiques, especialment per a les que han estat diagnosticades fa poc i encara no tenen un control sobre la malaltia. Per als fans de l’Álex, siguin diabètics o no, serà un motiu més d’admiració.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades