Pla digital d’atenció a l’MPOC

Publicat:
15-06-2022
Enfermedades tabaco

Adeslas Salud y Bienestar, el nostre centre de salut digital, engloba diversos plans de salut digitals al qual s’acaba d’afegir un pla d’atenció per a pacients amb MPOC (malaltia pulmonar obstructiva crònica).

L’MPOC és una malaltia respiratòria crònica molt freqüent que acostuma a estar produïda per l’exposició al fum i a substàncies irritants, principalment, el tabac.

El pla va adreçat a les persones amb la malaltia diagnosticada i el seu entorn (cuidadors, familiars, amics…) amb els objectius d’informar amb detall de l’MPOC, com també de fomentar l’autocura i la bona qualitat de vida del pacient.

Et presentem un pla amb un enfocament eminentment pràctic que inclou:   

  • Informació sobre l’MPOC: en què consisteix, distribució, causes i símptomes. 
  • Tractaments: coneixement dels medicaments principals, exercicis de fisioteràpia i ús d’oxigen domiciliari, amb un capítol exclusiu sobre la utilització d’inhaladors.
  • Hàbits saludables: informació sobre els beneficis de deixar de fumar, com també d’adaptar l’activitat física i l’alimentació a la condició de salut d’aquestes persones i facilitar-los consells per descansar adequadament.
  • Identificació precoç d’aguditzacions.
  • Consells per a una bona adaptació del pacient d’MPOC a la seva activitat diària.
  • Resolució de dubtes quotidians a través de videoconsells del pneumòleg. 

Aquest pla té 13 articles i força material audiovisual: 6 infografies, 10 vídeos, 9 tasques pràctiques i 15 videopíndoles (4 de consells quotidians i 11 d’ús d’inhaladors).    

Si estàs interessat en aquest pla o a conèixer altres plans i encara t’has registrat, fes-ho ara aquí.

Recorda que Adeslas Salud y Bienestar és el nostre centre digital de salut on els nostres assegurats registrats sempre tenen un metge a la seva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut. 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades