Skip to main content
Switch Language

Tecnologia capdavantera a les Clíniques Dentals Adeslas

Publicat:
17-05-2022
Tecnología en Clínica dental Adeslas

Les Clíniques Dentals Adeslas estan incorporant un nou sistema de digitalització que suposa una important millora en la consulta tant per al tractament d’ortodòncia amb Invisalign com per fer diagnòstics preventius.       

Es tracta d’iTero, una nova tecnologia que consisteix en un escàner intraoral, clau per digitalitzar la consulta, que no tan sols permet prendre registres en 3D, sinó també i fonamentalment, digitalitzar el procés des de la primera visita fins que es fa el tractament.                     

Aquesta novetat permet visualitzar en 3D la posició final de la dent abans de començar el tractament correctiu i esquematitza digitalment tot el procés de redreçament dental, cosa que permet dissenyar un pla de tractament personalitzat, amb moviments exactes i estimar la durada del tractament amb més precisió.                 

Una altra de les importants utilitzats que incorpora iTero és la capacitat per detectar càries interproximals, cosa que ajuda a fer un diagnòstic preventiu i té l’avantatge addicional que, com que funciona sense radiacions nocives, és una tecnologia molt adequada per a pacients pediàtrics o dones embarassades.

Gràcies a aquesta nova tecnologia, les nostres Clíniques Dentals Adeslas se situen a l’avantguarda en tractaments capdavanters, cosa que ens permet oferir el servei més innovador als nostres assegurats dentals.           

Recorda que a la pòlissa tens inclosa una revisió bucodental gratuïta i tens més de 185 Clíniques Dentals Adeslas i més de 1.600 odontòlegs a la teva disposició.

DEMANAR CITA

 

 

 
×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades