Apunta’t a un nou webinar de lesions esportives

Publicat:
17-05-2022
lesions esportives

Et preocupa lesionar-te mentre fas esport? Inscriu-te en el pròxim webinar d’Adeslas Salud y Bienestar, “Lesions en l’esport: com es poden prevenir?”, el 31 de maig, en què el Dr.  Juan José Ramos,  especialista en medicina de l’educació física i l’esport, i el director de l’Escola de Medicina de l’Esport de la UCM, ens explicarà com es pot fer esport reduint el risc de lesions.   

A la xerrada s’abordaran els diferents tipus de lesions esportives que hi ha, la freqüència i gravetat, com també els factors de risc més importants.        

La sessió finalitzarà aprenent a organitzar una sessió d’exercici saludable, triant correctament el tipus d’activitat, com fer-la de manera apropiada i quina intensitat i freqüència són les recomanables per fer-ho d’una manera més segura.              

INSCRIU-T’HI

 

Si no et vas poder connectar a l’últim webinar dedicat a “Aprendre a menjar sa fora de casa”, ara el pots veure aquí.

 

Recorda que a Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut. Si encara no t’hi has inscrit, ho pots fer ara aquí.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades