Apunta’t a un nou webinar de lesions esportives

Publicat:
17-05-2022
lesions esportives

Et preocupa lesionar-te mentre fas esport? Inscriu-te en el pròxim webinar d’Adeslas Salud y Bienestar, “Lesions en l’esport: com es poden prevenir?”, el 31 de maig, en què el Dr.  Juan José Ramos,  especialista en medicina de l’educació física i l’esport, i el director de l’Escola de Medicina de l’Esport de la UCM, ens explicarà com es pot fer esport reduint el risc de lesions.   

A la xerrada s’abordaran els diferents tipus de lesions esportives que hi ha, la freqüència i gravetat, com també els factors de risc més importants.        

La sessió finalitzarà aprenent a organitzar una sessió d’exercici saludable, triant correctament el tipus d’activitat, com fer-la de manera apropiada i quina intensitat i freqüència són les recomanables per fer-ho d’una manera més segura.              

INSCRIU-T’HI

 

Si no et vas poder connectar a l’últim webinar dedicat a “Aprendre a menjar sa fora de casa”, ara el pots veure aquí.

 

Recorda que a Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut. Si encara no t’hi has inscrit, ho pots fer ara aquí.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades