Volem donar més valor a la teva assegurança.

Médico Adeslas con pacientes

Per això, el 2023 ampliem cobertures i serveis:

 

 

Noves cobertures

(D’acord amb les condicions de la pòlissa i les limitacions que s’hi estableixen)

 

  • Mitjans de diagnòstic d’alta tecnologia: s’amplia la biòpsia prostàtica per fusió d’imatges, ecodirigida en casos amb una alta sospita clínica de càncer de pròstata.
  • Implants i pròtesis quirúrgiques: banda de fixació per a incontinència d’esforç quan hagi fracassat el tractament conservador o el farmacològic.
  • Logopèdia: inclou la cobertura de logopèdia per deglució atípica per a menors de 14 anys fins a un màxim de 20 sessions per assegurat i anualitat.

 

Revisión médica Adeslas
Cobertura dental

Si tens una cobertura dental, consulta els nous càrrecs dentals per lluir el millor somriure.

Seguro dental Adeslas

Accedeix a tots els Serveis de Salut Digital disponibles

 

DESCOBREIX-LOS ARA

Servicios digitales Adeslas
×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades