Volem donar més valor a la teva assegurança.

Médico Adeslas con pacientes

Per això, el 2023 ampliem cobertures i serveis:

 

 

Noves cobertures

(D’acord amb les condicions de la pòlissa i les limitacions que s’hi estableixen)

 

  • Mitjans de diagnòstic d’alta tecnologia: s’amplia la biòpsia prostàtica per fusió d’imatges, ecodirigida en casos amb una alta sospita clínica de càncer de pròstata.
  • Implants i pròtesis quirúrgiques: banda de fixació per a incontinència d’esforç quan hagi fracassat el tractament conservador o el farmacològic.
  • Logopèdia: inclou la cobertura de logopèdia per deglució atípica per a menors de 14 anys fins a un màxim de 20 sessions per assegurat i anualitat.

 

Revisión médica Adeslas
Cobertura dental

Si tens una cobertura dental, consulta els nous càrrecs dentals per lluir el millor somriure.

Seguro dental Adeslas

Accedeix a tots els Serveis de Salut Digital disponibles

 

DESCOBREIX-LOS ARA

Servicios digitales Adeslas
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades