Assegurances de salut 

LA TRANQUIL·LITAT D'ESTAR SEMPRE BEN CURA

En contractar una assegurança d'assistència sanitària Adeslas amb dental.

 

 Porta't fins a 100€* 

 

*Per assegurat en una targeta regal.

T'informem gratuïtament
O si t’ho estimes més, informa-te’n al 91 901 81 35
contrata tu seguro y llévate una tarjeta regalo

Cuidar tot el que t’importa no havia tingut mai tants avantatges

A Adeslas t’oferim l’assegurança de salut que vols. Perquè siguis on siguis, sempre tinguis la millor assistència sanitària.

emporta't fins a 100€

 

Emporta’t 50 € per assegurat contractant una assegurança Adeslas PLENA TOTAL o una Assegurança d’Assistència Sanitària amb Dental i multiplica per 2 el valor del premi per a contractacions amb dos assegurats o més.

 

Exemple: un client contracta una assegurança d’Assistència Sanitària amb Dental amb 3 assegurats

 

promoció salut Adeslas

 

I si a més de cuidar la salut vols protegir la casa
et podràs emportar fins a 100 € per cada assegurança contractada en una targeta regal.

promoció salut Adeslas 2

La gamma més àmplia i les cobertures més completes

 Salut 

Perquè les teves necessitats són úniques, a Adeslas tienes tens l’assegurança de salut que s’adapta millor a tu i als teus.

 

Adeslas PLENA TOTAL

L’assegurança de salut sense copagaments i amb cobertura dental de 3 anys que inclou, a més, una revisió mèdica anual gratuïta i assistència en viatge amb un capital de fins a 30.000 €.

Gamma Adeslas PLENA

Accedeix al que vols de la sanitat privada amb una assegurança de salut amb copagaments i un límit màxim anual, amb copagaments reduïts, sense copagaments o amb reemborsament de despeses.

Adeslas SÈNIORS

Àmplies cobertures i una xarxa d’assessors mèdics de salut a la teva disposició. I tot, sense copagaments o amb copagaments reduïts i un

A més, amb l’assegurança de salut, disposaràs de:

límit màxim anual per assegurat.

A més, amb l’assegurança de salut, disposaràs de:

Protecció d’atur que cobreix 6 mesos de prima de salut.2.

Serveis de salut digital: teleconsulta, xat d’orientació mèdica, recepta electrònica privada, nova targeta digital, etc.

Adeslas Salud y Bienestar logo

El centre de salut digital amb un metge sempre a la teva disposició i accés a serveis personalitzats per cuidar la salut.

 Dental 

 

Adeslas DENTAL MAX

L’assegurança dental amb la qual com més temps passa, més creixen els avantatges i menys pagues.

Fins a 49 actes sense cost addicional.

Incorporació de nous actes any rere any sense cost addicional.

Rebaixa d' 1 €3 en la prima cada any.

1Possibilitat d’obtenir l’abonament en una targeta regal d’El Corte Inglés® o en un e-xec regal d’Amazon® o en una targeta Repsol® per a les contractacions d’assegurances en promoció que es facin entre l’1-3-2022 i el 31-7-2022 i amb una prima mínima anualitzada de 100 €. Per participar en la promoció el prenedor, un cop hagi contractat una assegurança en promoció, s’hi ha d’adherir a www.masproteccion.es i acceptar-ne les condicions. La targeta o el xec regal només es poden sol·licitar fins al 19-12-2022. L’asseguradora pot ampliar o reduir el catàleg d’opcions disponibles durant la promoció. L’asseguradora no és responsable del funcionament de la targeta o del xec regal un cop s’hagin lliurat. Consulta’n les condicions a www.masproteccion.es. Subjecte a les condicions de contractació i subscripció de la companyia, com també a la fiscalitat vigent. 

2Protecció d’atur subjecta a les condicions que s’estableixen al contracte. 

3En la renovació, abaixem 1 € la prima de cadascun dels assegurats fins a un mínim de 6 € assegurat/mes.

Consulta aquí les Condicions de la promoció

 

 

 

 

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades