Adeslas presenta el seu equip guanyador per al circuit professional de World Padel Tour

Publicat: 08-03-2022
Download in PDF

Patrocina la parella Salazar-Triay i Sanyo Gutiérrez i Álex Ruiz

 

Madrid, 8 de març de 2022.- SegurCaixa Adeslas, a través de la seva marca líder d'assegurances de salut Adeslas, patrocinarà aquesta temporada quatre jugadors que competiran al circuit professional de World Padel Tour. L'actual dupla número 1 del món, Alejandra Salazar i Gemma Triay, repeteixen a la categoria femenina, mentre que Sanyo Gutiérrez tornarà a lluir el logotip d'Adeslas a la samarreta, igual que Álex Ruiz. La presentació de l'equip ha tingut lloc avui a les instal·lacions del Reial Club de Pol de Barcelona.

Carlos Hernández, Director General Adjunt de Negoci, ha destacat el compromís amb els valors que representen els quatre ambaixadors: “Estar a l'Adeslas Padel Team implica lluitar pel número 1, però no només a la pista. Volem que lluir Adeslas a l'equipació sigui sinònim d'esforç, proximitat i noblesa esportiva”.

Alejandra Salazar i Gemma Triay, campiones del recent Open de Miami, intentaran repetir l'èxit de la temporada passada. “Som conscients del que costa d'arribar a aquestes cotes de competitivitat. Estem molt concentrades a la feina diària”, ha explicat Alejandra Salazar, que forma part de l'equip per sisena temporada consecutiva. En la mateixa línia s'ha expressat la seva companya, Gemma Triay: “Sabem a què ens enfrontem i treballem amb constància a curt termini per assumir objectius a llarg termini”.

Una de les novetats de l'equip és la incorporació d'Álex Ruiz, que arriba amb la il·lusió de competir pel primer lloc: “Lluitar per ser els millors, des del respecte i l'admiració als nostres rivals, n'és un exemple per a tothom” . Per la seva banda, Sanyo Gutiérrez va destacar que "és un plaer estar a l'equip Adeslas, on tots entenem el nostre paper més enllà de l'esport".
 

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. El president executiu és Javier Mira i Javier Murillo, el seu director general.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades