Adeslas presenta el seu equip guanyador per al circuit professional de World Padel Tour

Publicat: 08-03-2022
Download in PDF

Patrocina la parella Salazar-Triay i Sanyo Gutiérrez i Álex Ruiz

 

Madrid, 8 de març de 2022.- SegurCaixa Adeslas, a través de la seva marca líder d'assegurances de salut Adeslas, patrocinarà aquesta temporada quatre jugadors que competiran al circuit professional de World Padel Tour. L'actual dupla número 1 del món, Alejandra Salazar i Gemma Triay, repeteixen a la categoria femenina, mentre que Sanyo Gutiérrez tornarà a lluir el logotip d'Adeslas a la samarreta, igual que Álex Ruiz. La presentació de l'equip ha tingut lloc avui a les instal·lacions del Reial Club de Pol de Barcelona.

Carlos Hernández, Director General Adjunt de Negoci, ha destacat el compromís amb els valors que representen els quatre ambaixadors: “Estar a l'Adeslas Padel Team implica lluitar pel número 1, però no només a la pista. Volem que lluir Adeslas a l'equipació sigui sinònim d'esforç, proximitat i noblesa esportiva”.

Alejandra Salazar i Gemma Triay, campiones del recent Open de Miami, intentaran repetir l'èxit de la temporada passada. “Som conscients del que costa d'arribar a aquestes cotes de competitivitat. Estem molt concentrades a la feina diària”, ha explicat Alejandra Salazar, que forma part de l'equip per sisena temporada consecutiva. En la mateixa línia s'ha expressat la seva companya, Gemma Triay: “Sabem a què ens enfrontem i treballem amb constància a curt termini per assumir objectius a llarg termini”.

Una de les novetats de l'equip és la incorporació d'Álex Ruiz, que arriba amb la il·lusió de competir pel primer lloc: “Lluitar per ser els millors, des del respecte i l'admiració als nostres rivals, n'és un exemple per a tothom” . Per la seva banda, Sanyo Gutiérrez va destacar que "és un plaer estar a l'equip Adeslas, on tots entenem el nostre paper més enllà de l'esport".
 

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. El president executiu és Javier Mira i Javier Murillo, el seu director general.