Más información

Assegurança de cotxe

SegurCaixa AUTO SELECCIÓ Tercers amb llunes

Una assegurança a tercers i amb cobertura de llunes, perquè condueixis el teu vehicle amb més tranquil·litat.

auto terceros lunas

Responsabilidat civil

Assistència en viatge

Cobertura en llunes

Cotxe de substitució

QUANT COSTA UN ASSEGURANCE DE COTXE?

Consulta l'oferta de la teva assegurança de cotxe SegurCaixa AUTO SELECCIÓ Tercers amb llunes.

 

 

Cobertures
 • Responsabilitat civil obligatòria: cobreix els danys materials i corporals causats a tercers. Amb els límits establerts per llei, se satisfà al perjudicat l’import dels danys que hagi patit en la seva persona i els seus béns a conseqüència d’un fet de la circulació del qual resulti responsable el conductor o propietari del vehicle assegurat.
 • Responsabilitat civil voluntària: cobreix les despeses d’advocat, procurador, costes, fiances, peritatges... ocasionats a conseqüència d’un fet de la circulació. Despeses cobertes al 100 % si són serveis proporcionats per la companyia i amb un límit de fins a 3.000 euros en serveis de lliure elecció. 
 • Defensa penal i reclamació de danys: assegura les despeses que pugui tenir l’assegurat a conseqüència de la seva intervenció en un procediment administratiu, judicial o arbitral, i la prestació dels serveis d’assistència jurídica judicial i extrajudicial derivats de la cobertura d’assegurança.
 • Accidents del conductor: cobertura de defunció, invalidesa permanent i despeses de guariment per al conductor del vehicle assegurat. Amb possibilitat d’ampliar el capital bàsic assegurat.                 
 • Assistència en viatge 24 h: perquè també tinguis coberts el problemes que puguin sorgir durant el viatge, com l’assistència tècnica in situ, remolc del vehicle i rescat i proveïment de combustible, entre d’altres. Assistència en carretera en cas d’immobilització per avaria o accident des del km 0 a través d’un telèfon gratuït (900), amb compromís de puntualitat i assistència en qualsevol via, ja sigui pista rural o pista forestal.
 • Cobertura de llunes: es cobreixen les despeses de reparació o substitució del parabrises davanter, lluneta posterior, llunetes laterals o sostre solar del vehicle assegurat en cas que es trenquin. També hi queden inclosos els danys causats a les llunes per fenòmens atmosfèrics: pedra, vent, neu, caiguda de llamp i inundació.             

Consulta els compromisos de servei SegurCaixa AUTO SELECCIÓ aquí.  

Cobertures opcionals
 • Gestió de multes: t’assessorem telefònicament sobre les gestions que cal fer en els recursos de multes. També gestionem descàrrecs i recursos ordinaris contra aquestes sancions procedents de la Llei de trànsit i circulació.                  
 • Pèrdua de punts: reemborsament de les despeses de matriculació al curs de reeducació vial per recuperar totalment o parcialment els punts a partir de la pèrdua de 4 punts.   
 • Cotxe de substitució: garantia opcional, perquè, en cas de robatori, intent de robatori, incendi o immobilització del vehicle assegurat a conseqüència d’un accident quan la durada de l’estada en un taller sigui superior a les 24 hores, disposis d’un vehicle de lloguer gratuït des del primer dia fins al final de la reparació. En cas d’accident o danys per intent de robatori, fins a 12 dies. En cas de robatori total, fins a 40 dies. En cas d’incendi, fins a 20 dies.          

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades