Activitat Física

Els millors continguts i consells sobre exercici i activitat física, perquè en descobreixis els beneficis i promoguis un estil de vida actiu i saludable.

Posts destacats

Mantingues l’esquena sana: prevé la lumbàlgia amb activitat física

Vida Activa
Mantén tu espalda sana: prevenir la lumbalgia con actividad física – Adeslas Salud y Bienestar

Mantingues l’esquena sana: prevé la lumbàlgia amb activitat física – Adeslas Salut i Benestar

En aquest post explicarem què és la lumbàlgia, per què l’activitat física és important per prevenir-la i quins són els exercicis més recomanats. 

Perills de la muntanya a l’hivern i com es poden prevenir

Vida Activa
Descubre cómo hacer una práctica de montaña más segura durante el invierno – Adeslas Salud y Bienestar

Perills de la muntanya a l’hivern i com es poden prevenir – Adeslas Salud y Bienestar

En aquest post explicarem quins són els riscos principals del muntanyisme a l’hivern, com s’han de prevenir i què cal fer en cas de patir un episodi de congelació.

Ultims posts

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades